Registrat al Diari de Badalona

Badalona encén una llàgrima vermella contra la violència envers les dones

Sota el lema ' Dones diverses diem no a més violències' va commemorar Badalona el passat divendres, 25 de novembre, el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Comentaris: 0

Badalona commemora el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Persones

23/09/2016 - Aquest divendres, 23 de setembre a les 18h, amb la realització d'una cadena humana al pont del Petroli que donarà pas a una marxa fins a la plaça de la Vila.

Comentaris: 0

Can Devesa acull el tradicional Sopar de la Dona

17/03/2016 - Prop de 250 dones es retroben any rere any per reivindicar els drets de la dona i, a la vegada, per compartir emocions en un sopar que va recollir 400Kg d'aliments.

Comentaris: 0

Marisa Drago arriba al Museu de Badalona per parlar sobre l''art de néixer'

17/12/2015 - La llevadora oferirà aquest divendres una conferència sobre la seva professió i el viatge a l'origen de la vida.
Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 80 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/query.inc on line 1723

Comentaris: 0

Badalona fa el primer pas per reconstituir el Consell de la Dona

16/10/2015 - Prop d'un centenar de dones de diverses entitats es troben amb l'alcaldessa per treballar en les propostes en polítiques d'igualtat que el govern vol posar en marxa.

Comentaris: 0

Badalona contra l’explotació sexual i el tràfic de persones

06/09/2016 - Centenars de persones s’uneixen per denunciar els milions de casos contra els drets humans que pateixen especialment les dones i els infants a arreu del món.

Comentaris: 0

La Federació de Dones posa punt final al curs en el Teatre Blas Infante

13/06/2016 - Els 15 grups i vocalies que composen la Federació de Dones posen sobre l'escenari els valors obtinguts durant aquest any.

Comentaris: 0

Badalona commemora el Dia Internacional de la Dona

09/03/2016 - A la plaça de la Vila es va exposar diverses fotodenuncies de punts negres de la ciutat que transmeten inseguretat a la dona, mentre que el Teatre Zorrilla va acollir l'acte institucional i el lliurament dels premis Trencant Invisibilitats.

Comentaris: 0

Badalona diu prou a la violència de gènere

26/11/2015 - A més de l'acte institucional, la Federació de Dones va realitzar una mà gegant a la plaça de la Vila en memòria de les 142 víctimes des de principi d'any a l'Estat espanyol.

Comentaris: 0

Badalona es lliga de mans contra l'explotació sexual i el tràfic de persones

Centenars de persones -especialment dones- s'han sumat a la cadena humana que la Federació de Dones de Badalona organitza des del pont del Petroli fins la plaça de la Vila amb l'objectiu de lluitar per les llibertat de les persones explotades i esclavitzades.

Comentaris: 0

Pàgines