Registrat al Diari de Badalona

L’Hospital Germans Trias i Pujol pioner en la implantació d’un quiròfan d’última generació

L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol disposa des d’aquest mes de maig d’un nou quiròfan d’última generació en el seu bloc quirúrgic. 

Comentaris: 0

El boom del menjar ecològic

29/04/2018 - Les botigues especialitzades en productes bio i ecològics cada cop són més freqüentades per consumidors que busquen una vida més saludable.

Comentaris: 0

Can Ruti i Arcasa promocionen l’activitat física amb cintes de córrer al vestíbul de l’hospital

05/04/2018 - Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra el 6 d’abril, l’Hospital ha organitzat una iniciativa per promoure l’exercici entre professionals i pacients.

Comentaris: 0

La primavera i les al·lèrgies

En els últims deu anys les al·lèrgies al pol·len s'han duplicat. Segons els experts, les causes principals d'aquest augment són el canvi climàtic i la contaminació.

Comentaris: 0

Dona que dona sang

El Banc de Sang i Teixits ha posat en marxa la campanya  ‘Dona que dona sang’, els dies 7, 8 i 9 de març a 12 hospitals de Catalunya, coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora.

Comentaris: 0

Badalona Serveis Assistencials posa en marxa una consulta per assessorar pacients i professionals sobre l’ús de noves tecnologies relacionades amb la salut

2/05/2018 - Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha posat en marxa recentment la Consulta Externa de Prescripció Tecnològica (CEPT), que té com a objectiu oferir, a usuaris i professionals, assesso

Comentaris: 0

Badalona organitza la setena edició del Mes de la Vida Activa per promocionar l’activitat física

Durant el Mes de la Vida Activa, i en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física s’ha programat un ampli calendari d’activitats a la ciutat.

Comentaris: 0

Combatre la tuberculosi amb antiinflamatòris

Els antiinflamatoris convencionals com l'ibuprofè o l'aspirina ajuden a combatre la tuberculosi.

Comentaris: 0

Badalona ja té 32 desfibril·ladors repartits per la ciutat

23/03/2018 - La instal·lació de nous desfibril·ladors a diferents espais municipals converteix Badalona en una ciutat cardioprotegida.

Comentaris: 0

Badalona impulsa un nou programa de prevenció del consum de drogues

16/02/2018 - El ple vol fer èmfasi en el treball amb menors i joves, també a nivell de xarxa escolar.

Comentaris: 0

Pàgines