Registrat al Diari de Badalona

Aconseguir 35.000 donacions de sang per fer front a les vacances d’estiu

Amb el missatge “Aquest estiu, omple la bossa”, les persones que donen sang rebran una bossa de roba amb la frase “Dona el millor de tu. Dona sang”.

Comentaris: 0

L’Ajuntament posa en marxa la campanya de prevenció del mosquit tigre

19/06/2018 - L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa les mesures de prevenció i control en relació a la presència del mosquit tigre a la ciutat amb un seguit de mesures que segueixen el protocol

Comentaris: 0

Badalona Serveis Assistencials posa en marxa una consulta per assessorar pacients i professionals sobre l’ús de noves tecnologies relacionades amb la salut

2/05/2018 - Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha posat en marxa recentment la Consulta Externa de Prescripció Tecnològica (CEPT), que té com a objectiu oferir, a usuaris i professionals, assesso

Comentaris: 0

Badalona organitza la setena edició del Mes de la Vida Activa per promocionar l’activitat física

Durant el Mes de la Vida Activa, i en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física s’ha programat un ampli calendari d’activitats a la ciutat.

Comentaris: 0

Combatre la tuberculosi amb antiinflamatòris

Els antiinflamatoris convencionals com l'ibuprofè o l'aspirina ajuden a combatre la tuberculosi.

Comentaris: 0

La importància de prevenir el melanoma, el càncer de còlon i recte

Els resultats d’un estudi retrospectiu sobre incidència del càncer que ha analitzat dades extretes de les històries clíniques de 125.427 pacients atesos en l’àmbit d’atenció primària de l’organitza

Comentaris: 0

L’Hospital Germans Trias i Pujol pioner en la implantació d’un quiròfan d’última generació

L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol disposa des d’aquest mes de maig d’un nou quiròfan d’última generació en el seu bloc quirúrgic. 

Comentaris: 0

El boom del menjar ecològic

29/04/2018 - Les botigues especialitzades en productes bio i ecològics cada cop són més freqüentades per consumidors que busquen una vida més saludable.

Comentaris: 0

Can Ruti i Arcasa promocionen l’activitat física amb cintes de córrer al vestíbul de l’hospital

05/04/2018 - Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra el 6 d’abril, l’Hospital ha organitzat una iniciativa per promoure l’exercici entre professionals i pacients.

Comentaris: 0

La primavera i les al·lèrgies

En els últims deu anys les al·lèrgies al pol·len s'han duplicat. Segons els experts, les causes principals d'aquest augment són el canvi climàtic i la contaminació.

Comentaris: 0

Pàgines