Registrat al Diari de Badalona

El PP valora "de forma positiva que el PSC doni el primer pas per a fer una moció de censura"

Redacció - 16/03/2016
Portaveu del PP, Juan Fernández / Foto: Arxiu

El PP de Badalona no ha tardat gaire en reaccionar davant la notícia que aquest dimecres avançava el Diari de Badalona sobre l’enquesta que el PSC farà dissabte arreu de la ciutat per saber quin paper hauria de jugar d’ara en endavant dins l’Ajuntament: restar a l’oposició, negociar per entrar al govern o recolzar una moció de censura.
 
Els ‘populars’ han valorat “de forma molt positiva que el PSC hagi pres consciència del desgovern que hi ha a Badalona i comenci a plantejar-se la necessitat de fer una moció de censura pel bé de la ciutat”. El grup municipal ha recordat que “des del primer moment” ha estat disposat “a seure amb el partit dels socialistes per arribar a un acord que sigui, per sobre de tot, beneficiós per a la ciutat”.
 
El portaveu ‘popular’, Juan Fernández, considera que l’enquesta del PSC “no pot ser un engany” i que el partit “ha de prendre realment nota dels resultats”: “No podem permetre que aquest govern continuï, ni un minut més, al capdavant de la responsabilitat municipal”. 

Comentaris
Con las veces que los habéis insultado...vergonzoso...
+1
-85
-1
Con las veces que los habéis insultado...vergonzoso...
+1
-96
-1

Pàgines

Afegeix el teu comentari