De penal i en el descompte

0
    22

El Badalona rep un arbitratge nefast que provoca que el Conquense empati, en el temps de descompte, gràcies a un discutible penal. L’equip de Calderé, que va acabar amb nou jugadors, havia marcat el 0-1 en el 88, jugant amb deu.

Injustícia a Conca. El Badalona pateix un arbitratge horrible per part del murcià Martínez Montalbán que impedeix el seu triomf. L’equip escapulat havia aguantat durant tota la darrera mitja hora amb un home menys, després de la rigorosa expulsió de Marc Carbó, i, poc abans del minut 90, havia aconseguit sorprendre el Conquense en un contracop culminat pel Aly Coulibaly.

En el tercer minut del descompte, però, una acció d’Albarrán a dins de l’àrea va ser considerada penal per part de l’àrbitre i Jairo va empatar des dels onze metres. A banda d’impedir la victòria badalonista, Martínez Montalbán va deixar Calderé sense dues importants peces, com són Albarrán i Marc Carbó, per al partit de diumenge que ve, contra el Barça B.

Fitxa tècnica:

Conquense: Marqueta, Oriol Rey, De Pedro, Parera (Agy, 82'), Jon, Fran Simón, Iván Rubio (Adighibe, 70'), Lozano, Jairo, David Rodríguez (Moré, 89') i Jorge.

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Estellés, Moyano, Dani Hernández (Escudero, 90'); Marc Carbó, Nana; Robert Simón (Boniquet, 82'), Chacopino i Giva (Aly, 57').

Gols: 0-1, Aly Coulibaly (88'); 1-1, Jairo (p.) (93').

Àrbitre: José David Martínez Montalbán (Comitè murcià). TG: Marc Carbó (dues, la segona en el 56), Moyano, Albarrán (dues, la segona en el 93'), Robusté, Estellès, Iván Rubio i Jorge. TV: Isaac Padilla (93').