Registrat al Diari de Badalona

Diversos artistes s’uneixen al Teatre Zorrilla per les malalties minoritàries

Toni Santiago - 03/07/2017
2a Gala Benèfica. Foto: Toni Aguilar.

L’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg i l’Associació de Comerciants de La Salut Alta - Pau Piferrer aconsegueixen per tercer any reunir a diversos artistes de la música, escoles de dansa i entitats culturals per una causa solidària, recaptar fons per a les malalties minoritàries pedriàtiques.
 
Aquesta gala benèfica tindrà cita el pròxim dijous, 6 de juliol, a les 21 hores al Teatre Zorrilla, i concentrarà diversos estils musicals interpretats per Karol Luque, María Muñoz, el badaloní Manuel Fernández; els grups Vis a Vis, el Duet Mar i Cel, el Último Tributo, Naranjo Tour i, també, l’escola Badaball i l’entitat andalusa Tacón del Duende.
 
Les entrades, que es poden adquirir a Bytegraf (ronda Sant Antoni de Llefià, 58) i a la Barbería Xavi (carrer de General Moragues, 27), tenen un preu solidari de 10 euros que es destinaran íntegrament per a la investigació de les malalties minoritàries pedriàtiques, que duu a terme la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut de l’Hospital Germans Trias i Pujol.
 
Recordar que més de 110 persones van assistir al Teatre Zorrilla en l’anterior edició de la gala benèfica celebrada el passat any, on es va recaptar més de 1.190 euros.

Afegeix el teu comentari