Registrat al Diari de Badalona

Dors ors i dos bronzes pel Tennis Taula Badalona al Top Català de Joves

Redacció - 03/05/2018
Fotos: CTT Badalona

Espectacular cap de setmana dels jugadors del Club Tennis Taula Badalona al Top Català de Joves disputat al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques (Lleida).
 
El ‘Top’ és una competició que reuneix als vuit millors del rànquing català de cada categoria d’edat en un format de lligueta de tots contra tots. Només el fet d’aconseguir classificar a set jugadors ja ha estat un gran èxit, però els resultats han sigut gairebé immillorables.
 
El dissabte va ser el torn de benjamins i infantils, amb la participació de Pau Lloret i Sergi Bocanegra en infantil masculí, Marina Bueno en infantil femení (tot i ser alevina) i Mariona Bachs en benjamí femení.
 
Lloret es va proclamar brillant campió mantenint la imbatibilitat durant tota la jornada, el qual encara dóna un plus de mèrit al títol aconseguit. Lloret va tenir dificultats en dos partits que va resoldre al cinquè onze, davant de Raul Daniel Iancu (Esparreguera) i Andreu Puigmolé (Cassà). D’altra banda, Bocanegra va acabar empatat en la quarta posició amb tres victòries i quatre derrotes.
 
Bachs també va signar una gran actuació, després de cedir només dos partits (davant la campiona i la subcampiona) i vèncer a la resta de les rivals. El bronze va arribar amb la victòria sobre Irene Aguado, de la Unió, en un agònic partit (3-2).
 
La jornada del diumenge varen disputar-se les categories alevina i juvenil, amb els badalonins Adrià Fernàndez i Lloret (encara infantil) en juvenils i Bueno en alevines.
 
Bueno va seguir els passos de Lloret i va proclamar-se també brillant campiona imbatuda, derrotant a totes les rivals amb relativa comoditat, sense cedir mai més d’un joc i només quatre en total.
 
En juvenils es va viure una igualtat històrica, amb un campió que va cedir dos encontres i un múltiple empat entre el segon i fins al sisè classificats. Fernàndez, que es presentava com a màxim favorit, no va tenir un matí gaire encertat, però ho va arreglar a la tarda amb un ple de victòries (inclosa una sobre el campió) i va acabar pujant al tercer graó del podi. L’altra cara de la moneda va ser per a l’infantil Lloret, que tot i partir com a vuitè, va acabar bregant i entrant a l’empat final, malauradament com a quart classificat.

Més imatges

Afegeix el teu comentari