Registrat al Diari de Badalona

El 7d7, un final de 10 a la temporada de la Colla Micaco

Redacció - 19/11/2013

Acompanyada dels Castellers de Cerdanyola i de Mollet, i de l’ajuda dels Castellers de Sant Adrià, la Colla Micaco va afrontar amb èxit diumenge la XVI diada local i la darrera oportunitat per acabar la temporada del quinzè aniversari amb un bon sabor de boca.
 
El mal temps va obligar a suspendre les matinades i traslladar la diada als exteriors de la seu de l’agrupació badalonina. La jornada va començar rodada i amb un ritme trepidant. Els Micaco van assolir en primera i segona ronda el quatre de set i el quatre de set amb agulla amb una facilitat pasmosa. Dos castells, dels millors fets, que van transmete una bona dosi de tranquil·litat i ambició de cara a la següent estructura.
 
La prova de foc va arribar en tercera ronda. La colla ho va apostar tot al set de set, un castell que van intentar per primer cop al concurs de Tarragona i que van haver de desmuntar, malgrat presentar unes inmillorables mides. Aquest cop va pujar amb ganes i convicció, de forma acompasada i tranquil·la. Tot i alguns ensurts, finalment aconseguiren la serenor suficient per descarregar per primer cop el set.
 
La nota negativa de la jornada va ser el doble pilar de cinc fallit.
 
Els Castellers de Badalona baixen el teló, amb una gran actuació, d’una temporada “una mica complicada e irregular”, però amb molta feina i treball que han acabat tenint la seva recompensa. Ara toca descansar i pensar en l’any vinent, un curs per seguir recollint fruits.

Afegeix el teu comentari