Registrat al Diari de Badalona

El Badalona Futsal Iris celebra l’ascens del Cadet ‘A’ (8-0)

Bernat López
Ascens pel Cadet 'A' verd / Iris.
El triomf sumat contra el Santvicentí Athletic (8-0) converteix l’equip verd en nou membre de la Primera Divisió.

16/05/2017 – El triomf sumat contra el Santvicentí Athletic (8-0) converteix l’equip verd en nou membre de la Primera Divisió.
 
El Badalona Futsal Iris està d’enhorabona: l’any vinent, el seu Cadet ‘A’ jugarà a la Primera Divisió. Aquesta fita s’ha aconseguit gràcies a l’ascens certificat per la plantilla a manca de dues jornades pel final de la lliga.
 
El Cadet ‘A’ verd és líder del grup I de la Segona Divisió, amb un balanç de 22 triomfs i només dues derrotes (66 punts de 72 possibles). L’Iris comanda el campionat per davant del Can Calet (63) i l’EFS Palafolls (59) i ja no pot ser expulsat de les dues primeres places de la taula.
 
Les estadístiques aconseguides aquesta temporada pel conjunt badaloní són memorables. L’Iris ha establert el rècord de gols del curs a la lliga, amb 181 dianes marcades (7.5 per partit) i ha estat capaç d’estar vuit jornades sense encaixar.
 
L’ascens a Primera del Cadet ‘A’ del club es va concretar el passat cap de setmana, amb un triomf sense contemplacions al Poliesportiu de Llefià (8-0). El Santvicentí Athletic quedaria enterrat amb els gols de Marcos Arroyo, Saúl Hervás (3), Marc Ortega, Ivan Herrero, Martí Estévez i Glauche. 

Afegeix el teu comentari