Registrat al Diari de Badalona

El Consell de l’Esport dóna la raó al Young Talent: el seu Juvenil ascendeix a Primera Divisió

Manel Expósito - 08/11/2018
Foto: Young Talent
Arriba la resolució d’un partit impugnat la temporada 2017 - 2018

Mes de novembre i ja tenim el primer ascens de la temporada. Això és possible? Doncs sí. El Consell de l’Esport ha retornat al Juvevil A del Young Talent els punts que van prendre  al conjunt de Sant Roc per una impugnació presentada per part del CF Bufalà. Els grocs, però, també van recórrer a la impugnació per alineació indeguda dels vermells d’un matx que havien guanyat (4-2). Tot i això, la FCF va donar la raó al Bufalà en un principi i aquests punts els proclamaven campions de lliga i l’ascens a Primera Divisió Juvenil, ja que únicament puja el primer classificat:

1. CF Bufalà - 70 punts

2. UD Gornal - 69 punts

3. Young Talent - 69 punts

 

Disconforme amb aquesta injusta decisió, el Young Talent va presentar un nou recurs al Consell de l’Esport per aquesta alineació indeguda i fins fa uns dies no s’ha tancat el cas, donant la raó als ‘grocs’ i retornant-los els punts que els hi havien tret. D’aquesta manera, hagueren estat campions de lliga i aquesta temporada jugarien a Primera Divisió. Així doncs, segons ha confirmat el Young Talent al Diari de Badalona, la FCF els assegura una plaça a Primera Juvenil per la temporada 2019 - 2020. Sergio Zapata era l’entrenador.

 

UE Sants, un cas idèntic

El curs anterior, a Primera Catalana, va ocórrer un cas idèntic, amb la UE Sants i l’At. Horta com a protagonistes, amb una sentència que no es va decidir fins a la temporada posterior i amb la temporada en qüestió ja començada. En aquesta situació, el Tribunal Català de l’Esport va dictar sentència.

Afegeix el teu comentari