Registrat al Diari de Badalona

El físic del Madrid fa caure el Divina (87-72)

Bernat López
Madrid i Penya lluiten igualats durant 35 minuts / Penya
La Penya estrena la Mini Copa Endesa caient contra un Madrid totalment dominador del rebot (30 captures més).

16/02/2017 – La Penya estrena la Mini Copa Endesa caient contra un Madrid totalment dominador del rebot (30 captures més).
 
La primera presa de contacte del Divina Seguros Joventut amb la Mini Copa Endesa no hauria pogut ser més complicada. El conjunt badaloní s’estrenava contra un dels favorits al títol, un Real Madrid que domina el joc a partir del físic dels seus jugadors.
 
Els 69 rebots capturats pels blancs, 30 més que la Penya (39), serien la clau de la victòria blanca. Sens dubte,  el verd-i-negre Álex Rubin de Celis (20 punts i 23 de valoració) destacaria com el gran animador del matx, tot i que el pivot Konstantin Kostadinov (26) i el base Carlos Santiago (18) també estarien a un nivell molt alt.
 
El Divina aconseguia arribar fins al descans amb plenes opcions (40-36), mostrant-se agressiu en les línies de passada per compensar les segones opcions del Madrid. A les files dels blancs hi havia un antic conegut de la Penya. Parlem de Malik Allen, exterior que va disputar alguns tornejos amb el club badaloní la temporada passada.
 
En la represa, després d’un 2+1 de Santiago es viuria un dels moments complicats pel Divina Seguros (51-42). La banqueta badalonina hauria de demanar temps mort per reactivar l’equip, maniobra que serviria perquè Iker Montero escalfés el canell des del triple (61-57).    
 
Al final, la Penya arribaria a l’últim quart amb opcions (63-57), però les pèrdues, la manca d’encert i els constants rebots d’atac capturats pel Madrid farien impossible la victòria (77-64). Malgrat intentar un rush final (81-72), el bloc verd-i-negre acabaria cedint de forma clara (87-72). Ara ja cal centrar-se en els partits de demà contra Unicaja (10h) i UCAM Múrcia (16h). 

Afegeix el teu comentari