El Sant Josep es penja una plata daurada al seu torneig (53-93)

0
    31

El CB Sant Josep tanca la seva participació al II Torneig Internacional Cadet amb una meritòria segona posició davant un Reial Madrid que es corona sense oposició i un marcador final molt favorable (53-93). El club blanc agafa el relleu del FC Barcelona Lassa en un campionat d'èxit i una presència de públic molt notable.

Tot i així, el Reial Madrid no va tenir un camí fàcil per emportar-se el títol de campió. El conjunt local va iniciar la final amb dos triples de Raúl Tomas, obtenint resposta per parc dels blancs. El públic a favor no va intimidar l'equip madrileny i van sumar un parcial de 0-12 per tancar el quart inicial (12-28).

La valentia dels grocs-i-liles, però, no es va perdre a l'inici del segon quart. La gran intensitat dels parroquials no es va traduir en una millora al marcador i l'equip de Marcel Roca va patir la força i físic blanc abans del descans (26-43).

La segona meitat va mantenir el ritme del primer temps, augmentant la diferència entre els dos equips a 25 punts. Alejandro Snz i Álex Guerrero van trencar aquesta dinàmica i el parcial del conjunt de Miguel Ángel López amb dos triples. El Sant Josep ho veia impossible però no va caure en cap instant. Carlos Santiago va tancar el tercer període amb un triple des de mig camp (37-71).

Els darrers deu minuts de la final, els badalonins van cremar totes les naus i competir fins al darrer segon. D'aquesta manera, el Reial Madrid es proclamava campió de la segona edició del torneig amb un marcador final de 53 a 93 i el Sant Josep feia història amb una meritòria segona posició.

Per la seva banda, El Divina Seguros Joventut ha tancat el torneig en quarta posició després de caure davant el FC Barcelona Lassa (57-89) al partit que lluitava per la tercera posició. Amb aquest resultat, el conjunt de David Jimeno iguala el resultat de l'edició anterior.