El Seagull fa suar un Madrid de Primera (2-1)

0
    41
    DSC_0636_0.JPG

18/06/2017 – Les blanques remunten a falta de vuit minuts i causen la tercera derrota del conjunt de Jordi Ferrón en el play-off pel títol.

El tercer partit del play-off d’ascens a la Liga Iberdrola duia el Seagull cap a la capital per enfrontar-se al conjunt campió de la promoció. El Madrid CFF volia celebrar l’ascens davant la seva afició, missió que podria complir després de suar de valent durant 90 minuts.

La calor seria la gran protagonista del duel jugat entre les blanques i les gavines, ja que fins i tot caldria que la tripleta arbitral aturés el rellotge per permetre a les jugadores hidratar-se.

Abans de l’inici del duel, la plantilla del Seagull dibuixava un gran passadís sobre la gespa del camp de la Dehesa Moratalaz, rendint tribut al campió de la promoció.

Amb la pilota ja en joc, les jugadores de Ferrón serien capaces d’avançar-se gràcies a un gol marcat en pròpia porteria pel Madrid en una centrada d'Ausi (24’). La cohesió defensiva blava es mantindria activa fins al descans i les locals no podrien empatar fins a ben entrat el segon temps (0-1).

Marta Carro, al 60’, i Jade Boho, al 82’, serien les encarregades de capgirar la situació i donar-li a les campiones un nou triomf en aquesta promoció (2-1).

Al Seagull només li resta una setmana de temporada, ja que el pròxim diumenge dirà adéu al curs 2016-2017 rebent a l’estadi al Sporting Plaza Argel. Serà un partit especial, ja que algunes jugadores s’acomiadaran de l’equip després de dos anys màgics.