Registrat al Diari de Badalona

El teatre local i infantil, protagonistes de la nova temporada de teatre

Toni Santiago - 07/09/2018
Santi Rodriguez presentarà ‘Infarto’ al Teatre Blas Infante.

La nova programació dels teatres Zorrilla, Principal i Blas Infante arriba carregada de 22 noves propostes, que els badalonins i les badalonines podran escollir entre els mesos de setembre i desembre d'aquest 2018. Badalona Cultura presenta nous espectacles de teatre i música on l'art badaloní, familiar i infantil seran els protagonistes de l'agenda cultural.
 
L'actor català Oriol Broggi torna a la ciutat amb un dels clàssics universals del teatre, la més emblemàtica de les tragèdies gregues: Èdip, de Sòfocles, que a més inaugurarà la temporada el 22 de setembre, i donarà pas a Manuel Veiga amb 'Siempre a la verita tuya' el 28 de setembre.
 
El cicle 'Badalona a escena' tornarà a l'escenari amb companyies locals com Nucli Teatre -de l'Orfeó Badaloní- amb les obres ‘Bai Ba’i i ‘Si us plau’; la Badalonense amb ‘El cant dels obrers’ per celebrar el 160è aniversari de l'entitat, i Màgic Empenta amb 'Rebeldes con guantes'.
 
D'altra banda, el teatre familiar i infantil també serà present als escenaris badalonins amb 'Dekoncert', de Solfasirc, una fusió de circ i música premiada amb el 4t Gran Premi BBVA Zirkòlica de Circ 2018, i que podrem gaudir el 7 d'octubre al Teatre Principal. També, Dàmaris Gelabert portarà al Teatre Zorrilla, el 18 de novembre, tot el seu assortiment de cançons divertides per cantar, ballar a tota la família; mentre que La Baldufa portaran l'espectacle Safari al Teatre Blas Infante el 2 de desembre amb una girafa, un mico, un elefant i un lleó.
 
Entre els protagonistes, trobarem a l'actor Santi Rodriguez que arribarà al Teatre Blas Infante el 18 de novembre per presentar el seu darrer espectacle 'Infarto'.
 
Per últim, una joia teatral tancarà la temporada i també l'any 2018 amb 'El llarg dinar de Nadal', d'Alberto Díaz, amb la família Bayard, ens traslladaran als segle XIX, el 28 de desembre al Teatre Principal.

Afegeix el teu comentari