Registrat al Diari de Badalona

Els aspirants a l’ascens no decepcionen en les travesses

Manel Expósito - 09/10/2018
Foto: M. Expósito
Primer cap de setmana de reflexió per al Seagull

Vuit són els equips de Segona Divisió que mantenen la matrícula d’honor en les quatre jornades de competició que s’han disputat - cinc en el grup canari-. El Seagull de Jordi Ferrón n’és un d’aquests clubs privilegiats, amb 12 punts de 12 possibles i uns registres que milloren les estadístiques de temporades anteriors.

Amb 15 gols a favor i 2 en contra, les ‘gavines’ encapçalen en solitari el grup català de Segona, encara lluny de la ratxa debutant de Ferrón amb 10 triomfs seguits. Tot i que encara resten sis partits per igualar aquest sostre, el calendari és propici perquè es pugui anivellar, amb enfrontaments davant AEM, Igualada, Son Sardina, Espanyol B, Sant Pere i Pardinyes. Enfrontaments que, a priori, són viables. Al tram final de la primera volta, ja arriben els tres duels directes per l’ascens, davant Zaragoza, Collerense i FC Barcelona B. Però com no vulguem córrer abans d’aprendre a caminar. Tots els esforços es concentren en el matx de diumenge a l’Estadi versus AEM.

 

La resta d’aspirants, en un altre món

Els registres de les ‘gavines’ són humans si els comparem amb els grups restants de Segona Divisió. Tacón i Guadalajara són els únics equips amb ‘pitjors’ xifres que el Seagull, amb 12 gols a favor i cap en contra per part madrilenya i 12-2 en les estadístiques de les manxegues.

Una mica per sobre trobem l’Eibar, amb un balanç de gols 18-3. Alavés, també al grup basc, tampoc marxa gaire lluny (21-1). Oviedo Moderno destaca amb un 25-2 en gols a favor i en contra i en una altra dimensió trobem els canaris Fermarguín (74-1) i Granadilla B (-44). Tacuense (13-0) i San Antonio Pilar (8-4) són els conjunts illencs amb números més humans.

Afegeix el teu comentari