Registrat al Diari de Badalona

Els clubs de futbol descarten, de moment, aturar la competició

Bernat López
Es demana un nou interlocutor per negociar I Foto: AjBDN.
En l’última reunió celebrada per l’Associació de Clubs s’havia de decidir si s’apostava per aquesta estratègia de forma imminent.

10/02/2017 – En l’última reunió celebrada per l’Associació de Clubs s’havia de decidir si s’apostava per aquesta estratègia de forma imminent.
 
La creuada que mantenen els clubs de futbol de Badalona amb la regidoria d’esports per reclamar millores en el manteniment de les instal·lacions ens deixa un nou capítol.
 
Aquesta setmana, representants de totes les entitats de la ciutat es van reunir per valorar si es procedia a planificar una aturada de la competició durant una jornada, estratègia que va quedar descartada; almenys de moment.
 
Tanmateix, des de l’Associació de Clubs es creu que caldrà jugar aquesta carta per fer pressió i per això es vol treballar per concertar una reunió amb la Federació Catalana de Futbol per exposar quina és la situació que viuen les entitats des de la seva perspectiva.
 
Per altra banda, els clubs demanen a l’Ajuntament de Badalona poder tractar la problemàtica dels camps de futbol amb un altre interlocutor a causa de les ja conegudes tensions existents entre la regidora María Gallardo i l’Associació. 

Afegeix el teu comentari