Registrat al Diari de Badalona

Els pirates arriben a Badalona per la Festa Medieval

Toni Santiago - 11/04/2016

El Front Marítim i el Port de Badalona s'han vist conquistades els pirates en un cap de setmana completament d'edat mitjana amb motiu de la Festa Medieval, que enguany arriba a la dissetena edició i se celebra fins al proper diumenge 17 d'abril a la nostra ciutat.
 
La festa s'iniciava dissabte amb una passejada pirata pel litoral badaloní amb el Quetx Ciutat de Badalona, que donava pas a l'obertura del mercat pirata al Front Marítim, que es va gaudir durant tot el cap de setmana amb parades de productes d'alimentació i artesans.  A més a més, anava acompanyat d'activitats i tallers per a la mainada.
 
Mentrestant, els pirates es van instal·lar al Front Marítim amb l'ajuda dels Bufons del Foc i Bufons del Toc, que acompanyats de foc i música, van aconseguir envair el port i hissar la bandera pirata al passeig Marítim. Una gresca pirata als restaurants de Marina Badalona adherits a la festa pirata posava punt final a aquesta primera jornada de la Festa Medieval.
 
Després d'aquesta conquesta, el proper dissabte 16 d'abril es celebrarà el desembarcament del Catxidiable i els seus pirates -11h-, i la cercavila de vilatans, pescadors i camperols des de la platja dels Pescadors fins a la Masia de Canyadó, on es viurà els actes més destacats d'aquesta festa, com el mercat medieval, tallers infantils, ball de gegants i capgrossos, danses medievals i l'espectacle pirotècnic de l'atac pirata i la cremada de la masia -20.30h-, entre altres. De cara al diumenge dia 17, destacar el pacte de pau i el torneig medieval -12h- amb l'exhibició eqüestre i l'espectacle teatral i les actuacions dels cants corals -20.30h-, que posaran el punt final a un ampli cap de setmana.

Més imatges

Afegeix el teu comentari