Els Taurons trenquen la seva mala ratxa i guanyen al Barcelona B

0
    18

07/02/2018 – Per un ajustat resultat de 24 a 22 en un emocionant partit.

En un camp enfangat i sota una pluja fina, però constant, els Taurons de Badalona van imposar-se per un ajustat 24-22 en un emocionant partit al F.C. Barcelona C en una trobada molt disputada.

Els badalonins tenien un objectiu, trencar la ratxa de dues derrotes seguides contra equips físicament molt superiors. El Rugby Club Badalona s’havia de recuperar com fos i la veritat és que, malgrat que van patir de valent, van aconseguir-ho. Aquest és sense dubte una temporada molt especial per l’equip badaloní.

Han pujat a la Primera Divisió Catalana i entre els seus objectius està fer una bona classificació en aquesta lliga per consolidar-se la pròxima temporada en aquesta complicada i exigent categoria del rugbi català.

El fred i la pluja van ser els protagonistes en aquest partit i els de Badalona van començar una mica fora de lloc. La primera part va ser de clar domini blaugarana. Els barcelonins van aconseguir ràpidament tres assaigs. Els Taurons anaven a remolc, no tenien la pilota i no podien fer res més que saber partir i defensar-se. El Barcelona insistia en el seu joc, domini de la touche i joc de davanters ràpids, forts físicament i anaven piconejant contínuament la línia de defensa dels badalonins.

Al final de la primera part, el resultat i sobretot el joc, era clarament favorable als blaugranes. El descans va ajudar als Taurons.

La xerrada durant el descans del staff  tècnic va contribuir a posar una mica d’ordre. Els badalonins van recuperar la serenor i la frescor del seu joc.

L’inici de la segona meitat va començar a canviar el decorat del partit. El Rugby Club Badalona tenia les idees clares i sabien el que havien de fer. Possessió de pilota i transmissió ràpida de la seva línia de tres quarts.

De mica en mica la dinàmica de joc va començar a canviar i el resultat en el marcador va equilibrar-se. Fins que a cinc minuts abans del final els de Badalona van posar-se per davant.

Al final, quan l’àrbitre va xiular, els Taurons havien fet la feina i van guanyar per 24 a 22. Un resultat ajustat que va fer patir als seus.