Registrat al Diari de Badalona
 • Creix l’abocador il·legal a la riera de Pomar

  10/06/2016

  Un lector del Diari de Badalona ens fa arribar algunes imatges de l’abocador il·legal a la riera de Pomar que assegura que no para de créixer amb el pas dels anys i que s’endinsa desenes i desenes de metres pel camí que toca a la urbanització de Mas Ram. A la imatge degradant s’ha de sumar també l’olor insuportable i la contaminació.
   
  A més a més, el veí assenyala que “el més curiós d’aquest cas és que només a 300 metres de tota aquesta muntanya de brossa està la deixalleria de Pomar a l’avinguda de Cerdanya”.
   
  Més imatges, aquí

 • Escombraries al peu del carrer de Francesc Layret

  09/14/2016

  Aquesta setmana, un lector ens envia aquesta fotodenúncia del carrer Francesc Layret, a l'altura del carrer de la Mercè, al barri del Centre, on es pot observar una quantitat d'escombraries a peu de carrer, concretament fustes i un matalàs.
   
  A més a aquesta fotografia, s'ha d'afegir també la pudor dels contenidors que es troben davant de la gelateria Soler.

 • El Pont del Petroli continua mostrant la seva pitjor imatge

  08/02/2016

  Fustes aixecades, cadenats als filferros -que alguns estan trencats-, grafits per totes bandes, closques de navalles, pescadors que aprofiten de nit, tot i estar prohibit, i encara sense la col·locació de la rosa dels vents -que va ser retirada el passat mes de juliol per l'Ajuntament-, són algunes de les males imatges que actualment presenta el pont del Petroli des de fa uns mesos.
   
  Mentre que el govern municipal es resisteix a posar videovigilància, molts veïns comparteixen aquests actes vandàlics per les xarxes socials, com ho va fer el passat cap de setmana, la pàgina de Facebook, Badalona Recuerdos, amb unes imatges sota el comentari de 'Quina pena de pont' i acompanyades també amb molts comentaris de badalonins enfurismats i amb motius.
   
  Més imatges dels actes vandàlics al Pont del Petroli cedides per Badalona Recuerdos

 • Deixadesa de residus als contenidors de l'avinguda Alfons XII

  07/28/2016

  Ens ho envia un veí del barri de Sant Roc. Unes imatges evidents de la deixadesa d'escombraries al voltant dels contenidors situats a l'avinguda d'Alfons XII, que assegura que és una imatge molt habitual.
   
  Davant aquesta situació, el ciutadà demana a l'Ajuntament alguna solució, entre els quals, que arribi al barri de Sant Roc la campanya a peu de carrer 'Jo reciclo a la meva ciutat' per fomentar la recollida selectiva de residus que s'ha activat durant tot aquest mes de juliol, més els dies 12 i 13 de setembre.
   
  Més imatges dels contenidors d'Alfons XII

 • Abocament de deixalles al carrer Antoni Bori del barri del Gorg

  07/21/2016

  Un veí ens envia aquesta fotodenúncia del carrer Antoni Bori -entre els carrers del Progrés i Indústria-, al barri del Gorg, on es pot observar un clar abocament de deixalles de tot tipus: mobles, sofàs i fustes, entre altres.
   
  A més a més, el ciutadà ha volgut transmetre per la seva part que "l'Ajuntament sembla no adonar-se del futur abocador que s'ha generat al Gorg i es vergonyós l'abandonament per part del govern; espero que hi hagi una actuació urgent".
   
  Més imatges de l'abocador

 • Es desprèn part de la façana de la casa Pere Busquets

  07/18/2016

  Aquest matí s'ha produït un petit despreniment d'una part de la façana de la casa Pere Busquets, situada a la Via Augusta, cantonada amb el carrer del Temple -al barri del Centre-, i que així ho ha demostrat la fotodenúncia que ha fet pública en Jose Antonio Lara per les xarxes socials.
   
  A hores d'ara les pedres que han caigut i que no han causat ferits, ja han estat retirades de la via pública.

 • La rosa dels vents tornarà al Pont del Petroli

  07/04/2016

  Davant la fotodenúncia de la desaparició de la rosa dels vents al Pont del Petroli, l'Ajuntament de Badalona ha negat que es tractés d'un fet vandàlic. Ja que la fusta on estava col·locada s'havia fet malbé i davant el risc que es desenganxés, l'Àrea de Medi Ambient va optar per retirar-la.
   
  El consistori ha confirmat que la rosa dels vents es tornarà a instal·lar quan l'entorn de la peça es repari i estigui en condicions.

 • Desapareix la rosa dels vents del Pont del Petroli

  07/02/2016

  En els últims mesos el Pont del Petroli està sent protagonista d'actes vandàlics, com el trencament de les fustes, l'ampolla del Mono de Badalona o de la càmera que retransmet imatges en directe a través d'Internet, i que encara continua fora de servei.
   
  El darrer acte incívic que s'ha registrat i que també ha recorregut per les xarxes socials com la pólvora, ha estat la desaparició de la peça que representa la Rosa dels Vents, situada a final del Pont del Petroli. Tot apunta que els fets van ocórrer durant la matinada del dimecres 29 de juny.

 • Destrossen l'ampolla de l'estàtua del Mono de Badalona

  03/24/2016

  Ahir al matí va aparèixer destrossada l'ampolla de l'estàtua del Mono de Badalona situada al pont del Petroli. Tot apunta que durant la matinada del dimecres uns brètols es van endur la part superior de l'ampolla aparentment a cops de martell.
   
  La foto, publicada per Raul Gamez al grup de Faecebook 'Tú no eres de Badalona sino...', ha encès a molts badalonins a través de les xarxes socials.

 • Possibles estafes davant la porta de l'Hospital de Can Ruti

  10/09/2015

  Un treballador de l'Hospital Germans Trias i Pujol, més conegut com a Can Ruti, ha volgut transmetre a aquest mitjà de comunicació un cas de possibles estafes que es duu a terme des de fa anys davant de l'accés principal i de la zona de descans de l'hospital.
   
  Es tracta d'un màxim de quatre persones que es dediquen a transmetre un missatge, a totes les persones que s'estacionen, amb la finalitat de col·laborar econòmicament amb els transplantaments o malalties com el càncer. El treballador de Can Ruti assegura que recullen gran quantitats de diners i que es tracta d'uns estafadors que no pertanyen a cap associació.
   
  Davant aquest cas, en més d'una ocasió, intervenen els membres de seguretat o els treballadors del mateix hospital convidant a marxar, però al cap d'una estona aquestes persones tornen al seu lloc per continuar recaptant fons. D'altra banda, també en algun moment ha actuat la Guàrdia Urbana in fraganti i "canvien el discurs dient que estan buscant feina i que demanen fons per suportar la situació d'atur", confirma el treballador de l'hospital.
   
  Per evitar nous incidents, s'informa que aquests homes i dones actuen normalment amb persones grans i duen a sobre una targeta identificadora d'una falsa associació i, normalment, una guardiola. I sempre s'ubiquen davant la porta principal d'accés de l'Hospital, al costat del quiosc, a l'àrea de descans i de les màquines de cafè.