La fe del Sant Gabriel frena el Seagull (1-1)

0
    48
    DSC_0959 copia.JPG

19/02/2017 – El líder empata a Montigalà contra les adrianenques i cedeix terreny amb els seus perseguidors.

Dos dels equips més en forma del grup III de la Segona Divisió Femenina es creuaven aquest cap de setmana a Badalona per posar-se a prova. El Seagull (46), líder de la competició després d’encadenar nou vuit sense perdre, es preparava per avaluar la ratxa d’un Sant Gabriel que comptava els seus partits per victòries des de l’arribada del 2017.

Sobre la gespa de Montigalà s’hi veuria un bon partit, tot i que la lluita al mig del camp s’acabaria imposant a les ocasions clares. El Santgra sortia al terreny de joc mostrant-se valent, però de seguida rebria el primer ensurt en una falta llunyana servida per Queralt i que Alba Sánchez hauria de refusar amb dificultats (11’).

La rèplica per les visitants arribaria poc després, en una gran sortida de pilota des de la defensa culminada per Ibra i Galce (15’). La davantera li cedia l’esfèrica de cara a la migcampista perqué fos aquesta última qui rematés des de la frontal. Mireia Nagel taparia bé el pal curt, lliscant per terra per tal de blocar el xut de Galcerán.

Tot seguit (18’), en una assistència filtrada per Bea al vèrtex de l’àrea, Yosse crearia la jugada del 1 a 0. La pitxitxi del Seagull sortia bé de dos retalls i engaltava una forta rematada que entrava per l’escaire de la porteria del Sant Gabriel (1-0).

El gol deixaria tocat al conjunt de Carlos Romero però, després de viure uns minuts de patiment, el Santgra trobaria la manera de tornar a enganxar-se al partit. Una genialitat d’Ibra (25’) – gol de falta des de 30 metres – donaria l’opció a les visitants de recuperar la calma (1-1).

La igualada del Sant Gabriel faria néixer els dubtes a les files del líder, tot i que les gavines continuarien creant perill i obligant el Sant Gabriel a fer molts quilòmetres perseguint la pilota.

Abans del descans, una combinació entre Yosse i Sarita (38’) estaria a punt d’acabar en gol, mentre que en la represa Pascu deixaria escapar el 2 a 1 en un xut des del punt de penal absolutament franc (50’).

El Santgra responia amb Ibra rematant des de la frontal i topant amb les mans de Nagel (70’), ocasió que acabaria sent una de les últimes aproximacions perilloses de l’equip de Romero.

Malgrat fer patir la defensa visitant amb la mobilitat d’Ausi i Bea, el Seagull tampoc podria estar encertat en els últims metres i s’hauria d’acabar conformant amb la igualada. El bloc de Jordi Ferrón segueix líder, però ara el tercer (Europa) torna a estar a set punts. El Santgra, per la seva part, veu recompensat el seu enorme desgast amb un punt valuós contra el conjunt més regular de la categoria. Les de Sant Adrià (31) es posen cinquenes, a l’espera del resultat de l’AEM.