Registrat al Diari de Badalona

La il-luminació del Pont del Petroli i un concert, grans novetats d'aquest Nadal a Badalona

Jose M Hernández
La Plaça de la Vila lluirà un gran arbre de Nadal transitable. El Pont del Petroli s'il-luminarà per primer cop
L'organització del concert serà a càrrec d'Europa FM, amb Alvaro Soler i Blas Cantó entre d'altres artistes
Es mantenen tradicions com la Fira de Nadal a La Plana o la campanya solidària "Cap infant sense joguina"

El proper dissabte 1 de desembre Badalona donarà el tret de sortida al Nadal amb diferents activitats festives

La Plaça de la Vila i el Passeig Marítim seran els principals escenaris, primer amb la fira de Joves creadors Coonnec't'Art i la fira "Hola Nadal" Arribats al vespre, serà el moment d'encendre els llums de Nadal. El primer escenari serà la Plaça de la Vila, amb la il·luminació d'un gran arbre de Nadal, el qual serà transitable pel seu interior. Posteriorment i com a gran novetat, s'il·luminarà el Pont del Petroli. La música també serà la gran protagonista, amb un concert organitzar per Europa FM, amb els cantants Alvaro Soler i Blas Cantó entre d'altres.

Al marge dels actes d'aquest dia, les festes de Nadal a Badalona presenten altres novetats, hi haurà cinc grans caixes de regal visitables per dins, que guarniran diferents punts de la ciutat. El 15 de desembre tindrà lloc un Escape Room a la Casa de la Vila.

Les tradicions també tindran el seu lloc; la Fira de Nadal a La Plana, la campanya solidària Cap Infant sense Joguina, o el parc esportiu de Nadal al Complex Esportiu de Montigalà entre moltes activitats que es podran gaudir a la ciutat fins a l'arribada dels Reis d'Orient el 6 de gener

Afegeix el teu comentari