La Penya no supera el tall

0
    25

17/02/2017 – El Divina Seguros Joventut cau eliminat prematurament de la Mini Copa Endesa, després de tancar la fase de grups amb un triomf i dues derrotes.

Rebent molt càstig dels rivals en els seus moments d’irregularitat, el Divina Seguros Joventut s’ha acomiadat prematurament de les seves opcions per lluitar per la Mini Copa Endesa. Els últims cinc minuts jugats contra el Madrid en el debut (87-72) forçaven els verd-i-negres a no fallar més per avançar cap a les semifinals, guió que no es podria donar.

La Penya encadenava la segona derrota de la fase de grups davant l’Unicaja (58-81), passant d’estar competint pel triomf (36-40 al descans) a descarrilar amb un parcial de 8 a 20 en contra. Contra els andalusos, Iker Moreno seria el millor (24 punts), però no podria evitar el mal resultat.

En el torn de tarda d’avui, el Divina s’estrenava derrotant l’UCAM (64-76) amb un 15 de valoració de Marc Figueres, victòria que l’ha deixat en tercera posició. Demà toca lluitar per la cinquena plaça contra l’ICL Manresa (12h).