Registrat al Diari de Badalona

La Salut i Llefià es queixen de l'estat de la via pública i la jardineria

Javier Torres - 14/07/2017
Reunió amb AV al Centre Cívic de La Salut

Diferents associacions de veïns dels barris de Llefià i La Salut han vehiculat aquest dimecres el malestar del districte per l'estat de la via pública i de la jardineria en una trobada de la comissió d'urbanisme que ha tingut lloc al Centre Cívic de La Salut. Totes les entitats veïnals del barri estaven convocades i la majoria han fet acte de presència per reclamar mesures en diferents qüestions.
 
En general, la majoria coincideix en el manteniment de la via pública, una queixa molt estesa arreu de la ciutat, però també fan molt d'èmfasi en la jardineria pública. “Hi ha moltes zones que no es reguen, o no el suficient, i s'estan secant aquests dies de calor”, avisa el president de Juan Valera, Luís Moreno.
 
També es donen alguns problemes puntuals i concrets d'algunes zones, com és el cas del trànsit constant a l'interior de la rambla de Floridablanca, a on només haurien de poder entrar els veïns amb aparcaments. “Vam demanar que es reposessin les pilones, perquè hi accedeix tothom, fa malbé la rambla i es poden produir situacions perilloses, perquè hi ha molts nens i nenes jugant”, subratlla Moreno.
 
Des del govern insisteixen en que s'han augmentat totes les partides de manteniment i s'han fet diferents injeccions del pla d'inversions per qüestions relatives a l'espai públic. No obstant, el veïnat es queixa de que els números no es reflecteixen a peu de carrer de moment. El regidor d'Espai Públic, Francesc Duran, assegura que moltes licitacions s'han posat ja en marxa i que els propers mesos es veurà molt moviment d'obra arreu del districte i la ciutat.

Afegeix el teu comentari