Registrat al Diari de Badalona

Superávit por inactividad

No se le escapa a nadie en Badalona en un día cualquiera de lunes a lunes lo que paso a exponer. Me podría detener en otras muchas cosas pero la que me parece más dramática y urgente en 2017 y en Badalona es el estado en el que se encuentran las vías públicas de la ciudad. Bajo mi perspectiva, estas se encuentran al mismo nivel que en plena transición política.

Llegeix més
Comentaris: 0

Servei d'urgències a Can Ruti

El passat 24 de juny la nostra mare va acudir a urgències de l’Hospital de Badalona amb molta tos, insuficiència respiratòria, mareig i debilitat generalitzada.
Segons l’informe d’urgències signat pel metge de guàrdia que l’atén, el Dr. Lluc Bosque Conde, col·legiat 29715, ingressa a les 15.57h , l’informe mèdic és de les 16.18h i se li dona l’alta a es 16.25h, exactament als 28 minuts d’haver entrat per la porta.

Llegeix més
Comentaris: 0

¡Querido dueñ@!

Quiero darte un gran consejo: si quieres ser un buen dueño, debes cuidar a tu perro. Sé que es muy difícil pero hay que hacer el esfuerzo.
También sé que al principio deseabas ese perro porque querías tener la experiencia de cuidar de alguien y, si al principio te decidiste, tienes que acabarlo, ¡no puedes dejarlo a medias!

Llegeix més
Comentaris: 0

Compromisos tangibles a la ciutat

Aquest 2016 hem compromès una inversió per dignificar els carrers de Sant Crist que toquen a l'autopista i just ara iniciem el procés de licitació de les obres. Tota vegada, aquests mesos també s'han estat fent les cates arqueològiques previes a l'inici de les obres de la primera fase del lateral i l'inici de l'obra civil està més a prop.

Llegeix més
Comentaris: 0

Esa visita inesperada

Nunca avisa su llegada, cuando menos te la esperas la tienes ahí, sin darte cuenta va pasando por tu vida, dejando secuelas en ocasiones no gratas. Y lo más sorprendente es que no nos damos cuenta, son los demás los que tienen que mediar con ella, sintiendo desconocimiento, falta de información, o, diferentes formas de atenderla y entenderla, muchas veces no son las correctas.
Llegeix més
Comentaris: 0

Commemoració del Dia contra la lesbofòbia, l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia

Aquest document pretén ser un punt i seguit per la defensa dels drets de lesbianes, gais, transgèneres, intersexuals, bisexuals i transsexuals i evitar les situacions de discriminació i violència contra aquests col·lectius, per assegurar que als nostres municipis es pugui viure en la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat.
 

Llegeix més
Comentaris: 0

Nosaltres tampoc volem més globus, volem propostes clares

En la línia de l’article de David Guerrero, president de FAMPAS Badalona, la nostra formació, Guanyem Badalona en Comú, no té cap interès a oferir presents en forma de globus, caramels o altres objectes atractius per fer que la ciutadania s’interessi en les nostres propostes de ciutat. Com que nosaltres estem convençuts que s’ha de canviar la manera de fer política, no volem entrar en aquest tipus de petits suborns per comprar voluntats.

Llegeix més
Comentaris: 1

#NoVolemMésGlobus

Un globus! Una bona imatge gràfica per visualitzar com es pot fer de gran una cosa sense tenir res a dintre. Vaja, allò que en diríem absolutament superficial. Doncs bé, això és el que els partits amb pressupost estan oferint als nostres infants durant aquesta campanya electoral, i amb insistència, eh?! A qualsevol indret pots trobar-te amb una àmplia oferta de colors, amb i sense pal, i fins i tot amb heli, i pel mateix preu pots sortir en un selfie amb tota la família, que a sobre pugen automàticament al Twitter de torn.
 

Llegeix més
Comentaris: 1

UNA OPORTUNITAT PER L’ESCOLA PÚBLICA

La qualitat de l’educació té a veure amb molts factors: la qualitat de l’edifici, la preparació dels mestres, la metodologia de treball, la utilitat dels aprenentatges, l’atenció a l’alumnat,... i tots ells s’unifiquen per aconseguir que els nens i les nenes puguin desenvolupar les seves capacitats i habilitats en un entorn que els faci créixer en confiança i potenciï la seva autonomia personal per poder utilitzar allò que han aprés per a resoldre situacions que se’ls presentaran al llarg de la seva vida personal i laboral.
 

Llegeix més
Comentaris: 0

Formació o educació?

Fa una setmana el govern del Partit Popular a Badalona va ocupar informatius amb l’anunci d’un curs intensiu d’accés universitari per als majors de 25 anys. Els 35 alumnes escollits per la UB són “premiats” per part de l’Ajuntament amb 500€ de diner públic cada mes mentre duri el curs i amb 1.000€ si aproven l’accés. A l’altra banda d’aquesta política trobem a la Universitat de Barcelona que rep de part de l’Ajuntament el cost de realitzar aquest curs, amb la perspectiva de fer vàries edicions al cap de l’any.

Llegeix més
Comentaris: 0

Pàgines