Registrat al Diari de Badalona

Robusté i Moyano, els fonaments del Badalona 2018/19

Albert Fibla 05/07/2018
Oriol Duran / L'Esportiu
Maestre medita acceptar la renovació després d'haver rebut una important oferta de fora de Catalunya
Ara mateix, la plantilla del Badalona compta amb Moyano, Robusté, Albarrán, Coulibaly, Rivas i Querol

Sigui qui sigui el nou entrenador del CF Badalona, i passi per on passi el seu projecte esportiu, haurà de tenir en compte a Miquel Robusté i a Ismael Moyano. Els dos veterans defenses, imprescindibles els últims anys en l'equip escapulat, han renovat aquesta setmana els seus contractes per una temporada més i una segona d'opcional, en funció del seu rendiment. Robusté i Moyano han estat sinònim de seguretat i eficàcia i a partir d'ells s'ha construït l'equip que, dirigit des de la banqueta per Manolo González, ha fregat el play-off les dues últimes temporades. La seva continuïtat, juntament amb la de Sergio Maestre, ha estat la primera pedra que la directiva de Miguel Ángel Sánchez ha volgut posar en el Badalona del curs vinent, independentment de qui sigui el nou inquilí de la banqueta.

"Estic molt feliç. És un orgull poder seguir defensant la samarreta del Badalona", ha manifestat Ismael Moyano a aquest diari. Per al de Mollet del Vallès, que va complir 35 anys el 13 d'abril, la pròxima serà la tercera temporada com a jugador escapulat. Exactament igual que Miquel Robusté que, en declaracions al Diari de Badalona, també es mostra molt satisfet amb la seva renovació: "Badalona és casa meva. Estic molt content i crec que el club pot donar un salt de qualitat amb la transformació en Societat Anònima Esportiva". Robusté va fer 33 anys el 20 de maig.

La tercera pota dels fonaments que vol posar la directiva badalonista en la plantilla, Sergio Maestre, medita encara la possibilitat d'acceptar, o no, la proposta de renovació després d'haver rebut una important oferta per part d'un equip, també de segona B, de fora de Catalunya. El migcampista de Bellvitge vol saber cap a on anirà el que ha estat el seu club les quatre últimes temporades i, sobretot, si hi haurà una plantilla que pugui disputar els primers llocs de la classificació. Maestre vol continuar, perquè se sent molt bé a Badalona i perquè, per la seva situació personal, s'estima més no sortir de Catalunya. L'oferta que ha rebut, però, el podria fer canviar d'opinió.

Sigui com sigui, en el moment de tancar aquesta edició, el Badalona compta només amb sis elements en la seva plantilla. A més dels recentment renovats, Robusté i Moyano, hi ha quatre jugadors del curs passat que tenen encara una temporada més de contracte: Carlos Albarrán, Aly Coulibaly, Néstor Querol i Adri Rivas. Ben segur que en els pròxims dies hi haurà moltes novetats. Començant per l'entrenador, i Ramon Calderé cada cop té més possibilitats de confirmar-se.
 

Afegeix el teu comentari