Registrat al Diari de Badalona

Salva Maldonado: "Hem treballat per tenir oportunitats però les hem deixat escapar"

Enric Ribó
Maldonado va ser crític però optimista / ACBPhoto

Minuts després de deixar escapar la victòria, encara en calent, Salva Maldonado lamentava les "males decisions" que van fer perdre el partit a la Penya.
"A l'última jugada ells estaven en zona i nosaltres amb 4 jugadors petits per buscar un triple, però no hem arribat a llançar", explicava Maldonado, que va considerar que "hem treballat per tenir oportunitats, però hem pres males decisions i les hem deixat escapar".

El tècnic verd-i-negre va reconèixer que tot i que el seu equip "ha tingut alt i baixos, mai hem marxat del marcador i hem tingut més opcions de guanyar que de perdre", i va admetre que cal millorar en alguns aspectes com "les pilotes perdudes i el rebot defensiu".

De Fisher va dir que "a la primera part ha estat una mica caòtic perquè no sabia alguns moviments nous, però a la segona ens ha tornat a posar en el partit amb la seva agressivitat en atac. He acabat amb dos bases perquè són els que avui més ens podien aportar".

Pel tècnic verd-i-negre, "és important que no ens afecti aquesta derrota perquè cada partit és una història i estic content de la línia de treball que portem. hi ha concentració per treballar i lluita per competir", va concloure Maldonado.

Afegeix el teu comentari