Registrat al Diari de Badalona

Savané: "Per guanyar a Vitòria cal jugar sense por"

Enric Ribó
Savané confia en donar la sorpresa / Charly Mula EFEDOS

Sithapa Savané porta 10 temporades a l'ACB en les que ha jugat 301 partits.
Per molts jugadors amb aquest bagatge, jugar a Vitòria és un partit més que no suposa cap tipus de motivació. Savané en canvi, sempre busca allò que grupalment o individualment, el segueixi movent a treballar, com sempre ha fet.

"Tinc la sort d'haver guanyat a tots els pavellons de l'ACB, però a Vitòria només ho he fet un cop", explica el senegalès, que creu que aquest equip no necessita al·licients extres per sortir a guanyar. "Els joves tenen molta ambició. Saben que és un camp complicat però tots estan convençuts que s'hi pot sortir vencedor", confessa Savané i afegeix que "els veterans només els podem ajudar dient com guanyar i quin camí cal seguir".

Pel pivot verd-i-negre, el més important és "jugar sense por, amb el màxim d'energia i tota la concentració possible", "només així, si es dona el dia, podrem culminar la feina com no fer a Màlaga".

El Baskonia es troba en la segona gran reestructuració dels últims 15 anys. Primer van marxar Calderón, Nocioni i Scola i en els dos últims anys ho han fet Huertas, Barac, Splitter, Prigioni i Teletovic, els pilars dels últims anys.
Tot i això, per Savané "sempre són competitius perquè tenen una gran estructura de club i sempre pensen endavant. Mai esperen aconteixements". A més, "tenen un entrenador que porta molt de temps i sempre ha mantingut el llistó molt alt", conclou el verd-i-negre.

Afegeix el teu comentari