0
    22
    DSC_0110 copia 2.JPG

16/10/2016 – El Seagull es referma en posicions de play-off després de golejar el filial del RCD Espanyol.

L’èpica remuntada aconseguida el passat dimecres el camp del Sant Gabriel (1-2) ha donat encara més energia a un Seagull que es resisteix a mirar enrere. El conjunt de Jordi Ferrón ha obert un coixí de cinc punts vers el tercer classificat, marge que buscarà anar ampliant amb el pas dels partits.

Les gavines tornaven aquest diumenge a Montigalà abans d’afrontar una setmana de descans i solucionarien amb èxit la visita que l’Espanyol ‘B’ efectuaria a Badalona. El filial disputaria la possessió de la pilota al Seagull durant bona part del primer temps, tot i que a partir del segon gol les joves jugadores blanc-i-blaves abaixarien el ritme.

Després d’errar un mà a mà a l’àrea local, l’Espanyol veuria com una falta servida des de molta distància acabaria suposant el primer gol del matx. Molts efectius del Seagull anirien a la rematada i la portera visitant no podria refusar l’esfèrica amb contundència. La pilota quedaria morta i Carla Morera apareixeria per definir a plaer (1-0).

Ja a la segona meitat, l’equip de Ferrón completaria l’acceleració definitiva, liquidant qualsevol opció de resistència de l’Espanyol ‘B’. Les gavines marcarien tres gols més, signats per Mar Torras, Carol Miranda i Yosse, i deixaria el partit totalment sentenciat (4-0).

A banda del triomf, la millor notícia per les de Badalona seria la reaparició de Yosse, després de patir una lesió en un dit de la mà contra el Levante Las Planas.

“El resultat ha estat el més contundent de la temporada, però no ha estat el partit on més hem dominat. L’Espanyol ha donat millor imatge que altres rivals que hem tingut”, advertia Ferrón després del xoc.

Després de set jornades, el Seagull ha sumat 19 dels 21 punts en joc a la Segona Nacional. L’actual subcampió del grup III continua segon empatat amb el FC Barcelona ‘B’ (19).