Registrat al Diari de Badalona

Un tècnic badaloní fa el salt a l’ACB: Salva Camps serà entrenador ajudant al Gran Canaria

Bernat López
Camps canvia la Penya pel Granca / CJB.
Camps deixa el Divina Seguros Joventut per incorporar-se a un dels projectes més sòlids de la Lliga Endesa.

17/07/2017 – Camps deixa el Divina Seguros Joventut per incorporar-se a un dels projectes més sòlids de la Lliga Endesa.
 
Salva Camps (Badalona, 1979) serà l’entrenador ajudant de Luis Casimiro a l’Herbalife Gran Canaria. Qui va ser jugador del club en dues etapes diferents fitxa per l’entitat insular després dos anys a les files de la Penya i el seu vinculat, el CB Prat.
 
Camps va ser jugador entre els anys 1997 i 2012. Format al Sant Josep de Badalona, ​​el base va desenvolupar la seva carrera entre ACB i LEB. El seu recorregut l'ha portat en dues ocasions a Gran Canaria: Camps va ser un dels bases de l'equip pio pio a finals del curs 2002-2003 i també en la temporada 2004-2005.
 
El 2012 el badaloní decideix fer el salt a les banquetes i entre aquest any i 2015 exerceix d'entrenador i director tècnic al Moycullen Basketball Club d'Irlanda. L'any 2015 passa a formar part de la Penya sent entrenador ajudant al Prat. Des d'aquell estiu, i fins ara, ha format part del cos tècnic de les seleccions U20, U18 i U19 d'Espanya.
 
El fitxatge de Salva Camps per l’Herbalife suposa l’enèsima prova que Badalona també és una factoria d’entrenadors de màxim nivell. El badaloní Paco Redondo és assistent al Madrid i Pedro Martínez acaba de guanyar la lliga amb el València.
 
Joan Plaza, campió de l’Eurocup amb Unicaja, també es va formar a Badalona, igual que Sito Alonso, nou entrenador del FC Barcelona. El staff de Sito també va sorgir de la nostra ciutat: David Garcia és badaloní i Óscar Lata va estar a la Penya coordinant les residències dels becats. Salva Maldonado (Estudiantes) també va iniciar la seva trajectòria a l’Olímpic. 

Afegeix el teu comentari