Registrat al Diari de Badalona

"Volem reforçar-nos amb un defensa, dos migcampistes i dos davanters"

Albert Fibla 20/12/2017
Foto: CFB.
"Seguim esperant que l'ajuntament concreti la fórmula de patrocini que els vam proposar i que, finalment, han utilitzat amb la Penya"

Arribats a mitja temporada, repassem amb el president del Badalona l'actualitat, social, institucional i esportiva, el club que presideix.

- Acaba un any molt important per a la història del CF Badalona. Quina valoració en fa?
- Sí, ha estat un any importantíssim, sobretot en l'àmbit institucional. Al mes de gener vam poder estrenar l'estadi després de vint anys d'espera. La valoració només pot ser positiva perquè, en només quatre anys, hem aconseguit el projecte urbanístic, la licitació i la subhasta per part de l'ajuntament. I, finalment, la construcció.

- Han estrenat l'Estadi, han estat a punt de jugar un play-off d'ascens, han saldat el deute històric. No li sembla que, al voltant del club, no hi ha l'alegria que mereixeria un moment com aquest?
- Els socis i aficionats de tota la vida saben perfectament el que s'ha treballat en aquest club per aconseguir tot això. La gran majoria de la massa social és un cas diferent, perquè l'alegria d'un club depèn del que passa dins del camp de futbol. En aquest moment, situats a mitja taula, a només set punts del play-off d'ascens, ens penalitza l'alegria que, institucionalment, tenim.

- Continua pensant que la conversió en SAD és l'única via possible per al futur del club?
- Si volem competir en igualtat de condicions amb la resta d'equips de la categoria, no hi ha un altre camí. Hem esgotat la via dels patrocinis i la publicitat amb empreses que ja fa molts anys que ens ajuden.

- Quan convocarà una assemblea de socis per aprovar la conversió en SAD?
- Aquesta temporada estem en l'últim any de mandat. Per tant, si ho volem tirar endavant, hauríem de convocar l'assemblea cap al febrer. En cas de no fer-ho, hauríem de convocar eleccions.

- Ja hi ha data per a la inauguració de l'Estadi?
- No, estem a l'espera del consistori. El senyor Oriol Lladó, en l'assemblea de socis del 2016, es va comprometre a fer una inauguració a l'altura d'un club centenari, com és el CF Badalona.

- En l'última assemblea els socis li van donar llum verda per iniciar accions legals contra l'ajuntament pel suposat impagament d'un milió d'euros de la permuta urbanística de l'Avinguda de Navarra. En quin punt es troba aquest assumpte?
- Estem esperant una resposta per part de l'ajuntament. El nostre dictamen jurídic deixa claríssima la diferència de metres quadrats de la permuta urbanística a favor del CF Badalona.

- Fa poc es va anunciar un conveni entre l'Ajuntament i la Penya per al qual el club verd-i-negre rebrà 800.000 euros anuals. Què li sembla?
- Em sembla perfecte. Aprofito per felicitar el Club Joventut. Per altra banda, continuem a l'espera que l'ajuntament concreti la fórmula de patrocini que els vam proposar i que, finalment, han utilitzat amb la Penya.

- Parlem de futbol. Hem arribat a mitja lliga amb 24 punts i l'equip a mitja taula. Quina valoració en fa?
- Ens ha faltat sort. Hem patit lesions importants i hem rebut molts gols en els últims minuts que ens ha penalitzat. Com a mínim, hem perdut injustament vuit punts, que ens situarien en zona play-off.

- Hi haurà fitxatges d'hivern?
- S'estan treballant diferents línies per executar entrades i sortides de diferents jugadors. Volem reforçar-nos amb un defensa, dos migcampistes i dos davanters.

- Quins jugadors sortiran?
- La idea és que surtin quatre jugadors, a més de la baixa per lesió de llarga durada de Coulibaly. Encara no hem tancat les negociacions contractuals.

- Quan se sabrà si Manolo González continua a la banqueta del Badalona?
- Manolo González és un actiu del club. Crec que és un dels millors entrenadors de la història del Badalona. Si continuo com a president, tindrà la renovació sobre la taula.

 

Afegeix el teu comentari