CiU denuncia que l’Ajuntament negui ajudes al Comerç de Badalona

    0
    73
    Rosa Bertran.JPG

    22/06/2012 – El portaveu de CiU Jordi Subirana critica que la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç hagi denegat a l’associació de comerciants i serveis del Progrés la celebració d'una fira comercial.

    L’àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona va oferir carpes gratuïtes als ajuntaments  per a la dinamització de les Associacions de comerciants i l’Ajuntament de Badalona, a través de la Regidoria de Comerç, ha denegat a l’associació de comerciants i serveis del Progrés la possibilitat de que el proper dia 29 i 30 de juny poguessin dur a terme la Fira de Promoció del Comerç.

     

    El portaveu de CiU i diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana, denuncia la falta de compromís i de suport que està duent a terme la regidoria de Promoció econòmica i Comerç envers el comerç de la ciutat.

     

    El portaveu de CiU ha manifestat que volen “saber per què la regidoria de Comerç no aprofita l’oferta” que facilita la Diputació de Barcelona i “decideix no signar el conveni per a què les associacions de la ciutat puguin disposar de carpes gratuïtes”.

    “També volem saber per què es denega a l’associació de comerciants i serveis del Progrés la utilització de la Plaça de la Plana per a la realització de la Fira de Promoció Comerç”, ha destacat Subirana.

     

    CiU, doncs, denuncia que “la regidoria de Promoció Econòmica posa traves a que els comerciants puguin subsistir”, en lloc de recolzar-los.

     

    A continuació, pots llegir la nota de premsa de CiU: