Espanya passa a la segona fase invícte

0
    41

21/07/2012

La selecció sub16 ha guanyat Ucraïna per 73 a 69 i ja és a la segona fase en la que amb un sol triomf passarà als quarts de final. Sergi Costa ha fet 3 punts, 6 rebots i 2 assistències i Marc Bauzà 3 punts i 2 rebots.

La selecció sub16 ha passat a la segona fase de l'Europeu invicte després de vèncer per 73 a 69 a Ucraïna. Els de Diego Campo s'enfrontaven al rival més dur del grup, que tret del primer quart (24-19) ha forçat un ritme lent i travat. Novament Marc Garcia, el quart millor anotador del torneig, ha assumit el pes ofensiu de l'equip amb 20 punts.

Els verd-i-negres Sergi Costa i Marc Bauzà han tornat a ser complements importants pel triomf. Sergi Costa ha sumat 3 punts 6 rebots i 2 assistències en els 23 minuts que ha estat a pista mentre que Bauzà 3 punts i 2 rebots en els 17 minuts que ha pogut jugar perquè ha acabat eliminat per 5 faltes.

Els espanyols tindran un dia de descans abans de començar la segona fase que els enfrontarà als 3 primers equips del grup A: Itàlia, Turquia i el guanyador de l'Anglaterra-Croàcia. En aquesta segona fase s'acumulen les victòries contra els equips de l'anterior grup de manera que amb un sol triomf en els següents 3 partits, Espanya serà a les semifinals.