El Juvenil escapulat es deixa empatar a Menorca

0
    42

15/04/2013 – El Menorca va igualar en els cinc últims minuts de partit un partit que el Badalona dominava tranquil·lament fins llavors per 1-3. Finalment, 3-3

Malgrat tenir el partit a favor durant pràcticament la totalitat dels minuts, el Juvenil del Badalona va deixar escapar els tres punts contra el Menorca en els instants finals del matx. Un notable Badalona va dominar enterament la primera part del duel. Superiors tècnica, tàctica i físicament, els de Cuesta van aconseguir marxar a vestidors amb un 0-2 favorable. Tots dos gols van ser obra de Jordi.

La tendència era semblant en la segona part. I tot i que els menorquins van retallar distàncies al 58', un minut més tard Gual confirmava la superioritat badalonina anotant l'1-3. El Menorca s'estava jugant segellar la permanència a la categoria. I per a fer-ho, necessitava com a mínim l'empat. Així doncs, els locals van seguir-ho intentant i en els minuts finals van trobar premi a la seva perseverança. Primer Urbina de penal i després Xiscu feien els dos gols que els permetien empatar i confirmar la seva salvació.

El Badalona manté amb aquesta igualada la sisena posició del grup tercer de la Divisió d'Honor Juvenil. Els de Robert Cuesta finalitzaran el curs rebent el proper cap de setmana al Centenari al Gavà, qui ja ha confirmat el seu descens a Lliga Nacional.

FITXA TÈCNICA

CD Menorca: Enric; Manu, Sergi (Biel 45'), Domi, Barrios (Juanito 46'), Izan, Urbina, Rubén (Serra 77'), Camps, Xiscu, Pareja (Juan Carlos 45')

CF Badalona: Aguilar; Carles, Roselló, Coll, Pujol, Eros, Carracedo (Garrido 73'), Cáceres, Jordi, Gual (Ángel 62'), Canelada (Kilian 83')

Àrbitre: Carballal Vales

Gols: 0-1, Jordi (minut 34); 0-2, Jordi (minut 41); 1-2, Manu (minut 58); 1-3, Gual (minut 59); 2-3, Urbina -penal- (minut 85); 3-3, Xiscu (minut 87)