La CUP congrega 900 persones a La Llauna per dur a terme una jornada de debat

    0
    33
    tup.jpg

    03/12/2013 – Va ser la primera Trobada per la Unitat Popular que organitza l'agrupació política i va concentrar persones d'arreu de Catalunya de tota mena de moviments i col·lectius socials.

    L’Institu La Llauna va acollir aquest cap de setmana la primera Trobada per la Unitat Popular organitzada per la CUP, a la qual van assistir unes 900 persones de Badalona, però sobretot d’altres punts de Barcelona, Catalunya i fins i tot el País Valencià i les Illes Balears. Les sessions també van ser seguides per més de 3.000 persones a través de streaming.

     

    L’agrupació va reunir militants, simpatitzants i persones de tota mena de moviments socials i col·lectius per tal de dur a terme una jornada de debat i reflexió que fos “l'inici d'un procés per teixir, construir i donar sentit a això anomenat unitat popular”, en el camí “cap a la ruptura democràtica i la transformació social”.

     

    Al llarg del matí es van produir una vintena de debats sobre diferents temàtiques per marcar les línies mestres en àmbits com ara l’educació o la participació democràtica, i a la tarda tres grans assemblees per definir les estratègies i accions a seguir quant al procés independentista, el nou model de país que vol la societat i com equilibrar la lluita institucional i social.

     

    Els organitzadors han fet una valoració molt positiva de l’afluència i ja han anunciat que, dins el Barcelonès Nord, es donarà continuïtat a aquest tipus de trobades. A nivell nacional, existeix la ferma intenció d’organitzar grans concentracions com la de dissabte cada mig any, més o menys.