Un nou festival de monòlegs omple el Blas Infante i recull 750kg d’aliments i 2.000€

    0
    27
    monologos.jpg

    28/01/2014 – La segona edició del certament 'Lo comido x lo reído' supera l'èxit de l'any passat i congrega 400 persones al Teatre Blas Infante.

    L’humor ha tornat a triomfar a Badalona. Aquest cap de setmana ha tingut lloc la segona edició del certamen ‘Lo comido x lo reído’, una iniciativa solidària impulsada per diverses persones de la ciutat, entre elles la monologuista Pepi Labrador. El Teatre Blas Infante va acollir l’actuació d’una desena d’humorista que, de forma altruista, es van apropar a la ciutat per omplir la sala d’espectadors i aliments.

     

    Després de resultar un èxit l’any passat, les organitzadores no han dubtat en repetir la fita, que, enguany, ha recaptat uns 750 quilos d’aliments i prop de 2.000 euros en metàl·lic. El menjar anirà destinat a la parròquia badalonina de Sant Jaume i, els diners, al Banc d’Aliments de Barcelona.

     

    L’espectacle va reunir unes 400 persones, cadascuna de les quals va donar set euros i un mínim d’un quilo d’aliments. De entre els monologuistes, van destacar alguns noms del Club de la Comedia i d’altres reconeguts a nivell local. Els responsables de la iniciativa expliquen que tots venen amb el millor somriure, disposats a col·laborar i que, fins i tot, paguen la seva entrada. De fet, quatre d’ells van ser presents a la primera edició i han volgut repetir l’experiència. La sessió d’humor es va allargar quasi quatre hores.

     

    Durant la funció no va faltar el to crític d’alguns dels humoristes, que van criticar que l’Ajuntament cobrés pel lloguer del teatre, quan es tractava d’una qüestió solidària.