Puigfred enceta les festes majors dels barris

    0
    32
    Festa Major la Colina.jpg

    30/04/2014 – La Festa Major de Puigfred se celebra de l'1 al 10 de maig a la plaça Rafael Campalans i al Centre Cívic del barri.

    A ritme de percussió pels carrers donarà inici aquest dijous, 1 de maig, la Festa Major del barri de Puigfred, conegut també com la Colina; el primer barri en celebrar les festes del barri de Badalona. Tot seguit, actuacions de grups de ball de flamenc a càrrec de Sabor de Azahar, Asalea i Aire Flamenco donaran pas a una gran sardinada popular a la plaça Rafael Campalans.

     

    Més endavant, dissabte 3 de maig, el dia central d’aquesta festa major, hi haurà un seguit d’actuacions de flamenc, hip hop, breakdance i sevillanes des de les 12 del migdia fins a les 5 de la tarda. Enmig d’aquest programa, a les 14h, es realitzarà per primer cop una gran paella popular per a tots els veïns, a un preu de 4 euros amb beguda i pa inclòs. A la tarda, a partir de 17h, hi haurà una gran xocolatada, inflables i un espectacle amb pallassos per a tots els infants. Finalment, actuaran musicalment Costa Romero i Maki, que donaran pas a una discoteca mòbil per a tot el públic.

     

    Per acabar, el 10 de maig, tindrà lloc un homenatge a la tercera edat del barri. La festa major, que és organitzada per l’Associació de Veïns de la Colina des de fa més de 30 anys, ha patit enguany una reducció en el pressupost en què s’ha vist afectada la celebració d’una cercavila i la contractació d’una orquestra.