Un home mor apunyalat al barri de La Salut

    0
    32
    apunyalat la salut.JPG

    03/05/2014 – La víctima, d’uns 60 anys d’edat, va ser apunyalada al carrer Juan Valera, a l’alçada de l’escola Baldiri i Reixac, passades les sis de la matinada.

    Un home va ser assassinat la matinada de divendres a dissabte al barri de La Salut. La víctima, d’uns 60 anys d’edat, ha estat apunyalada al carrer Juan Valera, a l’alçada de l’escola Baldiri i Reixac, passades les sis de la matinada.

     

    Són diverses les hipòtesis i línies d’investigació obertes a hores d’ara. Una d’elles és que l’home va ser assaltat per un altre individu amb la intenció de ser atracat. El veí s’hauria resistit i l’agressor li hauria atacat de forma mortal amb una arma blanca.

     

    El SEM va ser alertat de la presència de l'home, al qual va intentar socórrer un repartidor de diaris, estirat al carrer sense senyals de vida poc abans de dos quarts de sis. Una unitat mèdica es va desplaçar al lloc dels fets i va certificar la mort.

     

    La Unitat d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra, que s’ha encarregat del cas, continua recopilant informació que pugui abocar llum sobre el succés. El jutge ha decretat secret de sumari.