Els Dracs perden la victòria europea davant els Gladiators Basilea

0
    34

Els Badalona Dracs van viatjar fins a la ciutat suïssa de Basilea en cerca de la victòria que certificaria el pas a la final de la Lliga Europa de Futbol Americà, en un partit on les ofensives i el joc de carrera van fer que el partit es decantés per als locals a falta de deu segons per a la final.

El partit es jugaria en un camp de gespa natural i sota una minuciosa pluja que duraria tota la trobada en que començava retornant l’equip de Basilea, qui era aturat per la defensa de Badalona, aconseguint en el següent torn anotar gràcies a Cesar Brugnani i l’extrapoint de Jordi Brugnani posant el 0-7 al marcador. Una mica més tard, el quarterback de l’equip suís, Nick Wanner, l’americà anotaria mitjançant el joc de carrera. Meuer Boris aconseguiria el xut addicional empatant el partit amb el resultat que s’arribaria al final del primer quart.

Al segon quart, un pas llarg del quarterback de Badalona a Quim Fornaguera a la endzone, juntament amb el punt extra de Jordi Brugnani va fer que els Dracs es posessin davant al marcador amb 14-7. L’atac de Gladiators ho intentava de nou mitjançant carreres d’Evan Harrington i del quarterback Nick Wanner, sent aquest l’últim qui empataria de nou després d’una curta carrera i el punt extra de Meuer Boris posaria el 14-14.

Els Badalona Dracs prepararia la seva ofensiva i abans d’arribar al mig temps, un pas a Rodrgo Guzmán posava l’equip badaloní de nou per davant al marcador. Jordi Brugnani s’encarregava d’anotar el punt addicional i posar el 14-21. Els ajustos en ambdós esquadres, tant ofensius com defensius, semblaven fer efecte en el tercer quart, tot i que les defenses aconseguien aturar a les ofensives d’ambdós equips i el marcador no es va moure durant aquest quart.

Les defenses serien importants a l’últim quart quan un pas del quarterback de Badaona va ser interceptat per Michael Lang, que en carrera aconseguia anotar novament. Meuer Boris anotaria l punt extra empatant el partit a 21.

Faltant 15 segons per al final del partit, Gladiators disposava d’un field goal que Alex Riekeles aconseguiria anotar donant la victòria a l’equip de Basilea por un ajustat 24-21. Dracs tenia una ultima oportunitat, però va ser aturada.

Ara, queda esperar quin serà el resultat de l’equip d’Alphen Eagles contra Basilea Gladiators, per saber qui disposarà dels tres d’una plaça a la final.