Adif inicia els treballs de neteja dels marges de les vies del tren al pas per Badalona

    0
    44
    Neteja de les vies del tren a Badalona 1.JPG

    29/07/2014 – Els operaris estan netejant aquesta zona tant de matolls com d’escombraries. La previsió és que aquests treballs, que van començar el divendres 18 de juliol, durin unes tres setmanes.

    Adif ha iniciat recentment els treballs de neteja dels marges de les vies del tren al seu pas per Badalona. Els operaris estan netejant aquesta zona tant de matolls com d’escombraries. La previsió és que aquests treballs, que van començar el divendres 18 de juliol, durin unes tres setmanes.

     

    L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “es tracta d’una actuació molt necessària ja que les males condicions dels marges han ocasionat nombroses molèsties als veïns durant molts anys”. “La realització dels treballs de neteja de les vies del tren va ser un dels compromisos a què vaig arribar amb el Ministeri de Foment i amb Adif en una reunió celebrada fa uns mesos a Madrid”, ha afegit.

     

    Xavier Garcia Albiol també ha recordat que un altre compromís establert amb Adif fa referència a la reparació i millora del tancament de seguretat de les vies del ferrocarril al seu pas per aquesta ciutat. “Adif ja té a punt el projecte que preveu aquestes actuacions, per la qual cosa en els propers mesos es repararan les tanques que separen la via pública de les vies del tren que es troben en mal estat”, ha afegit.