Primera derrota del Badalonès

0
    32

3/11/2014 – El Nou Badia sorprèn un Badalonès al que li va faltar intensitat als minuts decisius i va perdre el primer partit de la temporada.

El barcelonins van arribar a La Plana amb la intenció de guanyar el líder. Tot i així el Badalonès portava la iniciativa al marcador. Els dimonis intentaven obrir escletxes però de seguida els visitants tornaven a justar el marcador.

La pressió començava a fer mal al Badalonès, que tot i així marxava al descans amb 6 punts d’avantatge (40-34).

A la represa, semblava que els dimonis podien trencar el partit amb una sortida més intensa (51-43)  i controlant el rebot. Però els visitants van seguir apostant per un joc ràpid, amb pressió a tota la pista i sortint al contraatac, que feia al Badalonès estar incòmode al partit.

A més, la defensa no va ser tan contundent com en altres partits i els desajustos van fer que el Badia es posés per davant al marcador a falta de 5 minuts, i 4 punts per davant a 1.53.

La intensitat i les ganes de guanyar van arribar massa tard, quan l’avantatge dels de Barcelona ja era suficient per acabar guanyant el partit (75-82).

Després de 6 jornades arriba la primera derrota d’un Badalonès que encara segueix líder del grup 3 de Primera amb una victòria de marge sobre el segon classificat, el Vedruna.

Jose Lorente amb 18 punts i Marc Málaga amb 13 van ser els més encertats del Badalonès.

Contra el Badia s’ha demostrat que el líder és el rival a batre i al que tots els equips voldran guanyar.

El proper partit és dissabte a les 20h a la pista del Calafell, un rival de la part baixa que també intentarà posar les coses difícils.

A segona, la Cultural segueix buscant la primera victòria de la temporada. Les baixes d'última hora van fer encara més complicat el partit contra el Sant Nicolau.

Tot i les dificultats l'equip va sortir molt intens i va plantar cara durant tot el partit. Però la millor qualitat dels visitants es va anar imposant poc a poc.

Amb el partit decidit, la falta d'encert i les pilotes perdudes van provocar la diferència final al marcador, 58-92.

La setmana que ve, derbi a la pista del Neus, un equip que va començar bé però ha perdut els dos últims partits. Serà diumenge a les 19h.