Menarini renova les certificacions de qualitat i compromís amb el medi i la seguretat laboral

    0
    35
    IMG_7963.JPG

    11/12/2014 – A més de renovar les certificacions, l’empresa ha rebut també la Declaració del verificador ambiental sobre les activitats de verificació i validació, dins de la participació en el sistema europeu de gestió i auditoria ambiental EMAS.

    Menarini Espanya, empresa farmacèutica amb seu a Badalona, ha renovat les certificacions que acrediten la qualitat dels processos de gestió de la companyia i els seus compromisos amb el medi ambient i la seguretat i la salut dels seus treballadors. En aquest sentit, ha revalidat la Norma ISO 14001, per la gestió mediambiental de les seves activitats de disseny, fabricació i comercialització de medicaments, la Norma ISO 9001, per la seva política de qualitat, i la Norma OHSAS 18001, pel seu sistema de gestió de la seguretat i la salut al treball, que constaten l’excel·lència en “quasi tot el cicle de vida del medicament”, assegura el director de la Unitat de Qualitat de Menarini, Josep Maria González. A més de renovar les certificacions, l’empresa ha rebut també la Declaració del verificador ambiental sobre les activitats de verificació i validació, dins de la participació en el sistema europeu de gestió i auditoria ambiental EMAS.

     

    La renovació constant d’aquests certificats, que Menirini ha anat aconseguint progressivament des de l’any 2000 (2001 i 2005), demostren, segons la González, una validació externa de l’alt estàndard de qualitat dels processos, els medicaments, el medi ambient i la seguretat laboral. L’acte va comptar la presència del conseller de Menarini Espanya, Salvador Pons, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la cap del Servei de Qualificació Ambiental de la Generalitat, Maria José Sarrias, el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball de la Generalitat, Jordi Miró, i el representant de Lloyd’s Register Quality Assurance, Juan Maties, que ha entregat les certificacions.