Salva Maldonado: “Hem estat innocents”

    0
    53
    Salva-Maldonado-FIATC-Joventut-entrenador_TINIMA20141231_0120_5.jpg

    01/02/2015 – El tècnic de la Penya ha destacat que les dificultats per ser consistents li han restat moltes opcions a l’equip al Palacio.

     

    “No ens hem trobat còmodes amb les situacions de joc que hem tingut avui, igual que al partit de casa. No ens han permès tirar triples còmodes”, afirmava Salva Maldonado en declaracions a RCB, just després de confirmar-se la derrota contra el Movistar Estudiantes (78-75).

     

    “Hem aconseguit una diferència de cinc punts a falta de cinc minuts, però l’Estudiantes ha estat llest a l’hora de forçar faltes. Nosaltres hem estat innocents. Hem comès quatre o cinc faltes evitables”, afegia el tècnic verd-i-negre.

     

    Segons Maldonado, el FIATC Joventut no ha sabut trobar “la constància” i els bases de l’equip tampoc han pogut “jugar còmodes”. “La defensa ens ha tapat el tir exterior. El rival ha fet més coses que nosaltres per guanyar”, reconeixia l’entrenador adrianenc.

     

    Durant la seva valoració del partit contra Estudiantes, Salva Maldonado també destacava com la Penya no ha estat capaç “de jugar al nivell necessari per guanyar. El rival ha fet millor els petits detalls i ens han parat molt bé”.

     

    Per Maldonado, al FIATC Joventut li han mancat “més referències exteriors”, ja que “tots els nostres triples els han anotat Kirksay i Suton”. “Suposo que aquest partit donarà idees als altres rivals per saber com jugar contra nosaltres”, ha apuntat també el tècnic de la Penya.