Segon doblet consecutiu de Fernàndez al Torneig Facundo Lagunas

    0
    38
    CTT Badalona.jpg

    02/06/2015 – El jove del CTT Badalona va aconseguir pujar al podi a les proves juvenils i absolut. 

    El jove badaloní A. Fernàndez continua una temporada plena d'èxits i aconsegueix per segona temporada consecutiva el doblet (juvenil i absolut) al Torneig Facundo Lagunas del Club Tennis Taula Badalona

     

    En absolut, Fernàndez es va desfer a la final amb J. Garcia, revelació del campionat eliminat a dos dels jugadors del primer equip com Carrión i Sànchez. Per la seva part, Fernàndez es desfeia en semifinals amb Serra, qui va completar el podi en tercera posició.

     

    En juvenils, Fernàndez aconseguia el títol davant A. M. Pérez, que accedia a la seva primera final, mentre que en alevins, P. Lloret també repetia títol i Montàñez, sotcampió.

     

    En dobles, la parella formada per Boris i Àlex Bocanegra triomfava davant Miguel i Gabriel Ruiz, i en absolut 'B', el president Pere Navarro s'enduia el títol davant X. Floreta.

     

    La festa del CTT Badalona va tornar a ser un èxit i una vuitantena de persones van apropar a gaudir del millor tennis taula local, on a més van poder presenciar una exhibició del palista superdivisió Pere Navarro, com ja és habitual.