El Badalonès recupera l’actitud

0
    31
    natzmascj4.JPG

12/10/2015.-Després de la derrota de la setmana passada el Badalonès va tornar a l’actitud guanyadora per imposar-se a l’Ateneu Montserrat. A 2a, guanyen Maristes, Natzaret i Badalonès B.

Els dimonis van mantenir la intensitat defensiva durant tot el partit i no van donar opció al rival. Al primer quart van deixar els visitants en 9 punts per agafar els primers avantatges.

Al segon quart, va seguir la mateixa tònica i l’equip va anar augmentant la diferència fins el 39-25 del decans.

La reacció de l’Ateneu Montserrat va ser impossible davant un Badalonès molt concentrat per mantenir la intensitat durant tot el partit.

Al final van aconseguir la màxima diferència del partit, 69-51 i van demostrar ser un equip molt difícil de guanyar si juguen com en aquest últim partit.

Diumenge intentaran seguir en aquesta bona línia a la pista del Tortosa.

A Segona, victòries Maristes, Natzaret i Badalonès B

Els Maristes van començar sense gaire idees en atac i amb un 1-12 en 5 minuts, gràcies als triples rivals. Després d’un temps mort, l’equip va començar a entrar al partit, 13-16.

Al segon quart, van arribar la fluïdesa en atac, amb contraatacs que feien mal al Sant Cugat. Però el seu encert en triples, 8 a la primera part, feia impossible obrir escletxa. 32-31 al descans.

A la represa va seguir la igualtat amb avantatges de 4-5 punts ràpidament contrarestades per acabar el tercer quart 52-49. Un triple al començar l’últim quart empatava el partit a 52. A partir d’aquí, 8 punts seguits De José Luis Lorente a la pintura i l’encert en triples de Jorddi Giménez i Adrià Martínez van trencar el partit.

Gràcies també a la bona defensa de l’equip, un parcial de 19-2 al moment decisiu els va donar la victòria, 74-61. Diumenge a la tarda visiten l’escola Aula amb la intenció de seguir en la mateixa bona línia.

El Natzaret va sumar la primera victòria de la temporada contra el Neus. A diferència dels altres partits, l’equip va sortir amb molta intensitat i un nivell defensiu alt, que es va traduir en un 21-14 al primer quart.

Al segon, tot i no estar tan encertats, la bona defensa els va permetre mantenir les diferències fins el 32-25 del descans. L’encert del Neus en triples va ajustar el marcador al tercer quart, 48-47 i fins i tot es posen per davant amb la primera cistella de l’últim quart.

Però el Natzaret va respondre amb un triple i tornant a pujar el nivell de la defensa per posar-se 9 punts per davant a 5 minuts del final. L’equip va saber gestionar la diferència fins el 72-65 i sumar a casa la primera victòria. Dissabte a la tarda buscaran la segona a la pista del Castellar B.

També es va estrenar el Badalonès B contra el Castellar. Tot i així, l’equip no va sortir amb la intensitat necessària. Poc a poc va anar pujant el ritme i controlant el partit. Al tercer quart, gràcies a la intensitat defensiva, van trencar el partit fins el 84-64. La primera victòria reafirma la feina feta durant la setmana. Dissabte a la tarda, al camp de La Mina, buscaran la segona.

El Llefià va sumar una nova derrota a la pista del Santa Coloma B. Els locals sempre van portar la iniciativa al marcador, tot i que el Llefià va tenir opcions de posar-se per davant en més d’una ocasió. Al final 82-68. El proper dissabte, un altre partit a domicili contra el Mollet B.