Salva Maldonado: “Estem assumint bé els mals resultats”

    0
    54
    Salva-Maldonado-ACB-PHOTO_ARAIMA20151024_0214_6.jpg

    20/12/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut valora les millores que ha experimentat l’equip al Palau i reconeix la rellevància del pròxim compromís contra el MoraBanc.

     

    “Numèricament, hem jugat tres quarts acceptables. Hem competit molt bé. Penso que el segon quart ha estat definitiu. L’equip ha perdut l’energia i el Barça ens ha dominat totalment”, declarava Salva Maldonado per iniciar la roda de premsa posterior al derbi català (83-74).

     

    “No ens hem pogut apropar més perquè ells ens han dominat a prop de la cistella”, reconeixia el tècnic del FIATC Joventut. Malgrat jugar a un bon nivell al llarg de 30 minuts, els 28 punts encaixats durant el segon acte acabarien sent claus. “En aquella fase del partit, l’equip m’ha recordat al de la setmana passada”, afirmava Maldonado.

     

    Segons el tècnic adrianenc, “quan el Barça té un avantatge còmode, et fa treballar molt i patir”. La Penya marxa cap a Badalona sumant una nova derrota, però havent demostrat poder “treballar bé en moments de màxima diferència”.

     

    Parlant sobre la dinàmica de derrotes que pateix el FIATC Joventut, Maldonado voldria relativitzar els resultats i fer una anàlisi més extensa de les sensacions que està exhibint la plantilla verd-i-negra.

     

    “Portem cinc derrotes i això és matemàtica pura. Malgrat això, no veig a l’equip amb molta desconfiança. Hem perdut contra Barça, Madrid i Unicaja i en dos partits a fora de casa que vam poder guanyar”, relatava l’entrenador de la Penya.

     

    “Cinc derrotes seguides és el rècord des que estic a Badalona. Pensar en les derrotes no ens ajudarà a guanyar pròxim partit. Hem d’estar tranquils”, recomanava el preparador adrianenc.

     

    A partir d’ara, el FIATC Joventut començarà a jugar “contra rivals de la nostra lliga”, fase del calendari que marcarà “cap a on anem”. “Jo no veig a l’equip jugant molt afectat per les derrotes. Estem assumint bé els mals resultats”, sentenciava Salva Maldonado.

     

    Per tancar la roda de premsa, el tècnic verd-i-negre faria referència al gran moment de forma d’Ante Tomic, líder del Barça Lassa contra el FIATC Joventut. “Els jugadors van a estats d’ànim i ara està en una època de màxima confiança. Porta quasi un 80 per cent d’encert en tirs de dos a la lliga. No hem pogut fer res contra ell”, deixaria clar Maldonado en sala de premsa.