Mallet: “Necessitem mantenir-nos amb una actitud positiva”

    0
    38
    1516_CJB-AND (5).jpg

    23/12/2015 – El base nord-americà donaria la cara després de caure contra el MoraBanc Andorra (79-80), derrota que ha fet sortir el FIATC Joventut dels vuit primers llocs.

     

    “Tenim un bon equip, però no estem defensant. És molt senzill. Si no defenses, no guanyes”. Amb un discurs totalment clarivident, Demond Mallet identificaria amb encert el principal problema que està patint la Penya al llarg dels darrers compromisos oficials.

     

    “Viure aquesta situació és una mica frustrant, però ara encara és molt aviat. No podem abaixar el cap. Necessitem mantenir-nos amb una actitud positiva per continuar treballant”, afegia un Mallet dolgut des del vestidor de l’Olímpic.

     

    Segons el jugador nord-americà, “tots els equips passen sempre per un mal moment” i al FIATC Joventut “li ha tocat ara viure aquesta situació”.

     

    El base de Leesville no tindria gairebé protagonisme durant la segona meitat de l’encontre, després de notar dolor a la cama. Mallet explicava d’aquesta manera com s’havia gestat el seu descans.

     

    “No ho sé. Li he dit al Salva que podia jugar. Havia notat una petita molèstia, però he escalfat i estava preparat per tornar a entrar. No em preocupo per les coses que no puc controlar. Ha decidit que no jugui i ja està”, relatava el base verd-i-negre.