La imbatibilitat, a prova

    0
    32
    Previa.jpg

    21/10/2016 – Un altre rival de consideració per al Badalona. Després d'enfrontar-se a l'Hércules, el Vila-real B i l'Alcoià, l'equip escapulat jugarà, diumenge a les 12 del migdia, a Son Malferit contra l'Atlètic Balears. 

    Un altre rival de consideració per al Badalona. Després d'enfrontar-se a l'Hércules, el Vila-real B i l'Alcoià, l'equip escapulat jugarà, diumenge a les 12 del migdia, a Son Malferit contra l'Atlètic Balears. Els mallorquins, que han guanyat els dos últims partits, es troben en el lloc cinquè de la classificació. "És un equip fet per ser campió, amb un dels pressupostos més alts del grup", subratlla Manolo González a aquest diari. "Serà una de les visites més complicades de la lliga", considera també. La bona imatge de diumenge passat, contra l'Alcoià, és el camí a seguir per un Badalona que, tot i que acumula sis empats en vuit jornades, es manté com un dels dos únics equips invictes en el grup tercer de segona B. Seran baixa Iván Guzmán i, molt probablement, Marcel Serramitja. Xiularà l'àrbitre valencià Miguel García Aceña.

    Classificats en la Copa RFEF. Dimecres, el Badalona va confirmar la seva classificació per a la següent fase en la copa federació. Després d'haver guanyat al camp de la Pobla de Mafumet (0-2) fa quinze dies, l'equip de Manolo González va tornar a derrotar els tarragonins, aquest cop per 2-1, a la Travessera de Montigalà. Moha i Víctor Garcia van ser els autors dels gols.