Més de 5.000 persones passen pel Montigalà Arts Festival

    0
    38
    montigala.jpg

    10/05/2017 – Diferents artistes i grups culturals locals de renom van oferir més de 10 hores d’animació.

    El parc de Montigalà va acollir el passat dissabte 6 de maig el Montigalà Arts Festival (MAF) i va aplegar en un mateix espai experiències vinculades al món de les arts per a tota la família. En la seva primera edició, el MAF, organitzat pel centre comercial Montigalà, ha viscut una molt bona acollida, ja que més de 5.000 persones van gaudir de les més de 10 hores d’animacions.

     

     

    El mag Enric Magoo, el músic Xavi Lozano o la companyia de teatre de carrer Xirriquiteula, amb el seu espectacle "Girafes" i altres artistes locals de gran projecció nacional i internacional van impressionar als visitants al MAF. Els sons més atrevits i innovadors van arribar de la mà de Brincadeira, amb el seu espectacle "Vêrtical" i del beatboxer Dani Lleonart, amb el seu show "Pulmón". La programació artística es va veure complementada amb tallers vinculats al món del circ, les arts plàstiques, la màgia, l’esport i la dansa; així com diferents food trucks. Tot això, amb una posada en escena molt acurada, en un entorn transformat i ambientat gràcies als inflables de la companyia local Alvictor-Patx-Work.

     

     

    L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, va visitar el MAF i va realitzar-ne una valoració molt positiva, destacant l’aposta del centre comercial Montigalà per un programa artístic atrevit i innovador, que a més a més es focalitza en artistes i companyies locals.

     

     

    El centre comercial Montigalà aposta així per formar part de les Festes de Maig de Badalona amb l’organització del Montigalà Arts Festival. Igualment, com cada any, s’ha posat en marxa una campanya de distribució de mocadors oficials de les festes entre els clients del centre comercial amb l’objectiu de seguir participant activament i apropar les festes als seus consumidors.