La 3a ‘Huella Solidària’ aconsegueix recaptar 3.400 euros

    0
    49
    Huella Solidaria.jpg

    13/10/2017 – La caminada va comptar amb la participació de 567 inscrits.

    La tercera edició de la ‘Huella Solidaria’ ha tornat a deixar petjada, i així ho van demostrar el passat diumenge, 8 d'octubre, unes 567 persones des del passeig Marítim a les 9 del matí. La caminada consistia en un recorregut de 10 quilòmetres que passava pel parc de la Serralada de Marina, la Creu de Montigalà i el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, com així també per carrers de la ciutat fins a tornar a arribar al punt de sortida.

     

    Gràcies al donatiu de les inscripcions, s'ha pogut recaptar enguany un total de 3.400 euros, i 1.525 euros valorats en espècies provinents de la col·laboració de diverses empreses. Aquests diners es destinaran íntegrament al programa de suport a l'alimentació targetes de prepagament serveixen per comprar aliments frescos a establiments de proximitat i tenen una recàrrega variable en funció dels membres i la situació socioeconòmica de la família.

     

    Recordar que la caminada 'Huella Solidaria, ajuda'ns a caminar a Badalona', és una idea del 'Grupo de caminatas de montaá, senderismo y travesías' de Facebook, juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament. 


     

    Programa de Creu Roja 

     

    A més de les targetes de prepagament, la Creu Roja del Barcelonès Nord ajudarà econòmicament cada mes a aquestes famílies amb un temps màxim de 12 mesos amb recàrregues per cobrir la despesa de la copra de productes frescos per a un adolescent, segons l'estudi de preu fet per l'Agència de Salut Pública de Catalunya. També, les famílies dels joves ateses participaran en tallers d'hàbits saludables i un seguiment individualitzat per valorar l'alimentació.