Centenars de persones neden a Badalona per solidaritat amb Raül Romeva

    0
    34
    nedada romeva.jpg

    13/11/2017 – La convocatòria al Club Natació Badalona va comptar amb la participación d'aficionats, professionals i familiars del conseller cessat i empresonat.

    Raül Romeva i la seva passió per la natació han estat presents aquest cap de setmana a Badalona. Un nodrit grup d'esportistes i aficionats s'han llançat a l'aigua per enviar un original missatge de suport al conseller cessat i empresonat.

     

    Uns 400 participants s'han reunit al Club Natació Badalona aquest diumenge per celebrar una travessa en aigua oberta fins al Pont del Petroli per demostrar el seu suport a Romeva i demanar el seu alliberament.

     

    La convocatòria va comptar amb representants del govern local, amb l'alcaldessa Dolors Sabater al capdavant, així com amb la parella de Romeva, Diana Riba, que va agrair l'acte i va explicar que el conseller cessat estava al cas de l'esdeveniment, pel qual també donava les gràcies.

     

    L'acció va ser impulsada, entre d'altres, per Jonathan Gómez, entrenador del CN Badalona i també company de Romeva a Swim Emotions, un club de natació en aigües obertes.