Màgia i il·lusionisme entren als teatres municipals de la mà del 18è Festival Internacional de Màgia

    0
    74
    magia.jpg

    08/02/2018 – El cicle d'espectacles s'estendrà tot el mes de febrer i els primers dies de març.

    El 18è Festival Internacional de Màgia – XVIII Memorial Li-Chang torna a convertir la ciutat de Badalona en l’epicentre de la màgia i l’il·lusionisme aquest mes de febrer i els primers dies de març.

     

    Les activitats es van iniciar el passat cap de setmana amb la Trobada de Mags de Catalunya, que es va celebrar dissabte al Centre Comercial Màgic, amb l’animació de Frank Màgic i els trucs de més de 20 mags de diverses associacions de Catalunya.

     

    Màgia i humor

    La sala Enric Borràs del Teatre Principal acollirà dissabte, a partir de les 21 hores, una fórmula que combina l’espectacle dels mags Juan Luís Rubiales i Morrison “El Magnífico”, amb la presentació de Pepe Viyuela i la direcció d’Enric Magoo. El 18 de febrer, a les 18h. el Teatre Blas Infante presenta una proposta del mag Txema que fon màgia amb desaparicions i manipulacions que transformen la realitat. Es tracta d’un espectacle apte per a tots els públics de màgia visual, creativa i molt cuidada.

     

    Gala Internacional de Màgia

    Enguany la tradicional Gala Internacional arriba a la seva divuitena edició i, per això, la programació ha previst un espectacle internacional on, a més de la màgia, no hi faltarà la música, la mímica, l’humor, el suspens i altres sorpreses. La Gala tindrà lloc des del 23 fins al 25 de febrer al Teatre Zorrilla. Les funcions compten amb la direcció d’Enric Magoo, la presentació d’Alberto Figuereido i un elenc de mags com Felipe Mejías, Mikael Szanyiel, Aaron Crown, Ivan Necheporenko i Arkadio & Bella. El lliurament del premi Li-Chang de votació popular tindrà lloc diumenge 25 de febrer a les 19h

     

    Gala Solidària

    El teatre Blas Infante recaptarà els fons de la Gala Solidària de Màgia per al projecte Solidarimàgia, que trasllada la màgia a les regions més desafavorides com l’interior de la República Dominicana o els Bateys Haitians. Una magnífica oportunitat per conèixer joves mags que aviat triomfaran als millors escenaris del món. La Gala tindrà lloc el 4 de març a les 18 h al teatre Blas Infante.

     

    Teia Moner rebrà la menció honorífica

    La menció honorifica dins del Memorial Li-Chang, que es concedeix a una personalitat o empresa del món de la màgia en reconeixement a la seva carrera artística o trajectòria professional ha recaigut enguany sobre Teia Moner. Es tracta d’una professional amb una trajectòria de gairebé 40 anys on ha actuat com artista, directora, escenògrafa i creadora de titelles, i on n’ha potenciat el seu vessant més educatiu. L’any 2000 va crear el centre d’estudis Taller-laboratori d’arts teatrals amb el seu nom, entre altres iniciatives.

     

    El guardó es lliurarà el 23 de febrer a les 21 h. dins de la Gala Internacional de Màgia al Teatre Zorrilla.